Polițiștii locali vor patrula prin cartierele orașului pe biciclete și motoscutere. Ce...

Polițiștii locali vor patrula prin cartierele orașului pe biciclete și motoscutere. Ce au în vizor

7
DISTRIBUIȚI

politia locala tm

Patrule de polițiști locali pe biciclete și pe motoscutere vor verifica fiecare cartier din Timișoara. Poliția Locală a demarat acțiuni în cartierele orașului pentru o mai strânsă relaționare cu cetățenii din toate zonele. Astfel, în această dimineață, un număr de cinci patrule pe biciclete și patru pe motoscutere au pornit în cartierele Buziașului, Soarelui, Girocului. Principalele direcții stabilite se referă la identificarea persoanelor fără adăpost, a imobilelor în stare de degradare, a terenurilor virane neîngrijite, probleme legate de abandonarea de deșeuri, de persoane care caută în pubelele de gunoi, acte de comerț stradal ilicit, fapte de vandalism în parcuri, opriri, staționări, parcări neregulamentare, autovehicule abandonate, câini fără stăpân etc, informează poliția locală.

De asemenea, s-a luat legătura și cu președinții consiliilor consulative de cartier, care au fost de altfel și chemați în teren cu polițiștii locali pentru a semnala la fața locului eventualele nereguli.


Săptămânal, polițiștii locali vor fi prezenți în toate cartierele, relaționând cu cetățenii, reținând toate problemele pe care aceștia le semnalează, urmând ca după fiecare acțiune de acest gen să se centralizeze toate constatările directe în teren, dar și cele sesizate de cetățeni, urmând ca în conformitate cu atribuțiile conferite de lege acestea să fie soluționate, iar pentru cele care exced atribuțiilor să fie informate instituțiile abilitate.

 

7 COMENTARII

  1. Daca doriti sa va implicati in mod corect si legal pentru rezolvarea acestei probleme sunteti asteptati pe Facebook pe pagina Initiativa pentru Responsabilitate Civica si pe grupul Pro IREC.

  2. de la pressalert aveam pretentia ca au capacitatea de a deosebii politistii Politiei Romane de asazisii politisti impostori locali.Cel putin schimbati poza,nu faceti decat sa adanciti si mai tare confuzia intre structuri.

  3. Adica in Romania oamenii saraci nu au voie sa caute prin pubele, resturi de mancare ?? chiar asa ?????? da de trait in MIZERIE au voie ??????? adica este ILEGAL sa fii sarac si sa cauti resturi de mancare, pe unde poti ? Si IULIA ( Vadareanu, nu ??? directoare de gradinita la Constanta, nu ? ) mai produci multi venin ? cum reusesti…poate de dai reteta , vad ca VERSI LA VENIN PESTE TOT….si unde ai vrea sa ” defecheze” cainii ? ESTI MAI RAU CA O VIPERA….este OTRAVA PERSONIFICATA…este de o RAUTATE DIABOLICA….o feme PLINA DE URA, numai ura raspandesti in jurul tau….fie ca ura asta sa se intoarca asupra ta..!

  4. Va invit pe pagina ” NU grupului extremist IREC ” sa aflati adevarul despre acesti indivizi ….si pe pagina Occupy for Animals , sa flati adevarul despre MULTE referitoare la Romania…

  5. si Iulia, sper sa-i amendeze si pe cei care abandoneaza cainii si pe cei care se usureaza sau vorba ta ,, defecheaza,, in parcuri sau isi pun odraslele sa faca acest lucru ,deoarece wc ecologice sunt ,, bau-bau,, cum am auzit aceasta afirmatie de la o ,,mamica responsabila , pe cersetorii care se catara pe tine daca nu le dai ceva, sau boschetarii care imput mijloacele de transport in comun si eu platitor de bilet sa fiu nevoit sa cbor din cauza mirosului , etc!!! unii din voi aveti impresia ca singura PROBLEMA sunt cainii !!! in rest totul este un imens PARADIS !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.