Noul manager de la Spitalul Județean Timișoara a vorbit la PRESSALERT LIVE...

Noul manager de la Spitalul Județean Timișoara a vorbit la PRESSALERT LIVE despre construcția unei noi maternități

0
DISTRIBUIȚI

marius craina 4

Se vorbește de ani întregi de construirea unei noi maternități la Timișoara, însă totul a rămas la stadiul de discuții. Primul care a vorbit despre necesitatea unei astfel de clădiri a fost managerul anterior al spitalului județean, acum deputatul PSD Florin Bîrsășteanu, în anul 2009, dar în toată această perioadă au existat doar promisiuni, astfel că în acest moment nu există nici măcar un proiect.

Marius Craina, proaspăt numit director al Spitalului Județean Timișoara, a declarat, aseară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că reprezentanții Consiliului Județean Timiș se gândesc să înceapă construcția maternității, pe care estimează că o vor finaliza în trei ani.

“Am discutat, săptămâna trecută, cu Titu Bojin despre realizarea unei maternități noi la Timișoara.


Consider că Timișoara merită o maternitate nouă, dar până va fi gata, nu trebuie să lăsăm Maternitatea “Bega” în stadiul în care este acum, pentru că trei ani reprezintă, totuși, o perioadă destul de lungă”, a precizat Marius Craina.

Directorul celui mai mare spital din vestul țării spune că, până la realizarea noii maternități, reprezentanții CJ Timiș nu trebuie să uite să investească în maternitatea existentă. “Trebuie să ne gândim ce o să facem în cei trei ani. Nu vorbesc despre investiții capitale, dar mai trebuie renovat un salon, un grup sanitar, un coridor. Oricum, clădirea în care își desfășoară activitatea Maternitatea «Bega» este a Consiliului Județean Timiș, astfel că orice investiție nu reprezintă o pierdere, ci un câștig”, a mai ținut să precizeze Marius Craina, care este și medic ginecolog la Maternitatea “Bega” de 23 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.