Președintele PSD Timiș, Titu Bojin, săgeți otrăvite înspre primarul Robu: “Nu întotdeauna...

Președintele PSD Timiș, Titu Bojin, săgeți otrăvite înspre primarul Robu: “Nu întotdeauna unde e multă școală, e și multă minte”. Ce spune despre Marian Vasile

2
DISTRIBUIȚI

robu si bojin victorie.

Titu Bojin a ținut un discurs în care l-a atacat pe primarul Nicolae Robu căruia i-a transmis că “nu întotdeauna unde e multă școală, e și multă minte”. “Cei care au ieșit de la guvernare sunt cei de la PNL. Eu zic că nu am făcut niciun fel de atacuri la niciun fel de alianță, îmi doresc să lucrez bine și cu PNL-ul și cu PDL-ul. Asemenea loc de conlucrare nu-și are locul, așa cum s-a întâmplat la începutul ședinței. În Timișoara a început revoluția pentru democrație, nu pentru anarhie. De patru luni, Nicolae Robu face tot felul de afirmații la adresa PSD, la adresa mea personal. Până astăzi nu am intrat în declarații contradictorii cu dânsul. Nicolae Robu mai are de învățat multă politică, nu întotdeauna unde e multă școală, e și multă minte. Dacă Robu era un conducător cu puțină experiență s-ar fi gândit că relația cu PSD ar fi putut să funcționeze fără probleme în județul Timiș”, a declarat Titu Bojin.

Președintele CJ Timiș i-a transmis primarului Robu că îl așteaptă să “își retragă cuvintele”.


Cât de plecarea din sală a consilierilor județeni PNL și PDL de la ședința extraordinară, Titu Bojin a adăugat că a fost o strategie “bine gândită pentru că dacă ar fi rămas în sală, o parte dintre consilieri ar fi votat cu noi”.

De asemenea, după terminarea ședinței, Titu Bojin a vorbit despre intenția lui Marian Vasile de a acționa CJ Timiș în instanță: “Sigur, toți pot să dea CJT-ul în judecată, dacă au vreo supărare din punct de vedere al modului în care s-a făcut schimbarea. Schimbarea este un drept al unei majorități care se constituie. Mă îndoiesc să Marian Vasile o să dea CJT-ul în judecată pentru că eu îl știu un băiat isteț, îmi pare rău pentru că ei au ieșit din guvernare, m-am înțeles bine cu el. Nu se știe în ce conjunctură, în 2016, în 2020, nu eu neapărat, vom putea conlucra și cu domnul Marian, și cu domnul Diaconu, chiar sunt doi tineri de ispravă, îi respect pe amândoi. Trebuie să fie de acord că într-o primărie, într-un consiliu județean, majoritățile se fac prin consens și trebuie să respecți votul majorității. Astăzi, noi avem 20 de consilieri, opoziția are 17″.

2 COMENTARII

  1. A ajuns prostu satului sa si dea cu parerea despre mintea domnului profesor Robu. Nu o fi domnul profesor un politician eminent ca Bojin dar sunt sigur ca minte are cat tot neamul domnului Bojin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.