Prețurile fabuloase ale clădirilor istorice din Timișoara. Cu cât se vinde locația...

Prețurile fabuloase ale clădirilor istorice din Timișoara. Cu cât se vinde locația unui cunoscut restaurant

2
DISTRIBUIȚI

În jurul unui milion de euro se învârte prețul celor mai scumpe proprietăți din Timișoara. Proprietarii lor vor să le vândă, dar nu cu orice preț.

timisoara 1

În centrul Timișoarei, mai exact în Piața Plevnei, proprietarul unui imobil construit în anul 1905 solicită un preț de 1,2 milioane de euro.


Clădirea are o suprafață utilă de 1.200 de metri pătrați și este amplasată pe un teren de 1.178 de metri pătrați. Proprietatea necesită renovare și poate fi transformată în sediu de birouri, deoarece numără peste 50 de încăperi, majoritatea de câte 26 metri pătrați.

Chiar în ”buricul” târgului, vila în care funcționează restaurantul Casa cu Flori este scoasă la vânzare pentru suma de 900.000 de euro. Vila datează din anul 1915, este structurată pe cinci etaje, are 20 de încăperi și o suprafață utilă de 585 de metri pătrați. În prețul de achiziție este inclus mobilierul și toate cele necesare continuării afacerii existente.

2 COMENTARII

  1. nu le cumpara nimeni, stati linistiti…n-are cine si pentru ce sa mai cumpere o cladire istorica…istoria va fi stearsa inclusiv tot ce o reprezinta, in viitorul apropiat 😉

  2. Vise , taică ,vise! Cred ca se poate vinde la maxim 500 000 euro cu toate vechiturile de mobilier. Toti crec ca pot vinde 1 mp cu 1600-2000 euro. Aberatii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.