Primăria Timișoara câștigă în instanță o clădire VITALĂ pentru oraș. Cum a...

Primăria Timișoara câștigă în instanță o clădire VITALĂ pentru oraș. Cum a reușit

4
DISTRIBUIȚI

robu hol primarie

Primarul Nicolae Robu a postat pe reţeaua sa favorită de socializare o veste bună cu privire la demersurile din justiţie legate de recuperarea imobilelor vândute în urbea de pe Bega.


„Ieri, la Înalta Curte de Casație și Justiție, Primăria Municipiului Timișoara a reportat o foarte importantă victorie, prin respingerea recursului d-nei Reiber în dosarul privind Corpul de Chirurgie al Spitalului de Copii și revenirea definitivă și irevocabilă a imobilului în proprietatea Statului Român”, a scris Robu pe Facebook. Acesta a completat şi că mulțumeşte Serviciului Juridic al Primăriei „pentru competență și loialitatea față de interesul public cu care și-a făcut datoria. Încă o data s-a demonstrat că luptă pentru clădirile publice trebuie dusă în justiție, după normele statului de drept, cu discreția de rigoare și nu în conferințe de presă, cu declarații sforăitoare, dar sterile. Vom continuă această luptă, fără menajamente!”

4 COMENTARII

  1. FOARTE BINE ASA SA FACETI CU TOATE CLADIRILE DE INTERES PUBLIC SI PE CARE AU PUS MINA TIGANI LUI CIUHANDRU ,CA DACA NU ERAU SPRIJINITI DE PRIMARIE NU AJUNGEAU CA O FAMILIE DE TIGANI CARE NU LUCREAZA NICI UNDE SI NU ADUC BENEFICIU PENTRU TARA SA PUNA MINA PE 150 DE CLADIRI

  2. Felicitari Conducerii Primariei Municipiului Timisoara, care prin Compartimentul Juridic, a obtinut in instanta ” hotarare judecatoreasca, definitiva si irevocabila ” privind cladirea in care se desfasoara de peste 50 de ani de zile, invatamant medical de specialitate ” Chirurgie si Ortopedie pentru Copii” si asistenta medicala de specialitate , nu numai pentru Timisoara ci pentru intreaga zona de Vest a tarii ; Acesta reusita ne ofera posibilitatea unui „REMEMBER ” despre eforturile si perseverenta fondatorul acestei Clinici ,i n cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru Copii Dr. Louis Turcanu , cel care a fost Dr. Titu Rusu , chiar in aceasta cladire ; Actualul , valoros , colectiv de specialisti si cadre medico sanitare ajutatoare, merita sa-si continue activitatea in actualele conditii pe care cu mult efort si le-au creat , pentru asigurarea starii de sanatate a tinerelor vlastare ale tarii noastre , spre linistea si bucuria parintilor lor. Am lucrat in acest Spital , peste 42 ani si cunosc nemijlocit, realizarilor acestora .

  3. D-la e Bota,se vede de la o posta ca esti platit de psd.Tot timpul il ataci peD-l Robu.timisorenii insa isi dau seama de ceace face acest primar bine pt ei.Spuneti-mi va rog,ce laude putem aduce vechiului primar,care a pastorit tiganii?Daca santeti impartial,incercati sa faceti o analiza a realizarilor celor doi primari,actualul si precedentul.DIN PACARE,NU EXISTA TERMENI DE COMPARATIE INTRE CEI DOI.CU STIMA UN PENSIONAR OBIECTIV

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.