Primarul Nicolae Robu amenință firma care face lucrări pe strada Lidia cu...

Primarul Nicolae Robu amenință firma care face lucrări pe strada Lidia cu rezilierea contractului. Ce le cere „parlamentarilor liberali de la PNL şi PDL”

0
DISTRIBUIȚI

muncitori-drumuri

Primarul Nicolae Robu este din nou nemulţumit de activitatea firmelor care fac lucrări de infrastructură în urbea de pe Bega. Acesta a comentat astăzi vizavi de ritmul în care se desfăşoară lucrările de pe strada Lidia. „Firma spaniolă care a câştigat licitaţia s-a dovedit până acum foarte neserioasă. De doi ani eu aştept să finalizeze, chiar de la începutul mandatului, şi să le finalizeze cât mai repede pentru că strada Lidia sau Mareşal Constantin Prezan, cum se numeşte acum, este prevăzută pentru lucrări de modernizare a trotuarului şi nu am putut demara aceste lucrări în aşteptarea finalizării lucrărilor de canalizare.


Ei, cu chiu cu vai, au demarat lucrările în urmă cu câteva luni, însă viteza cu care s-a lucrat este una extrem de scăzută. Am avut nenumărate nemulţumiri şi intervenţii şi am ameninţat cu rezilierea contractului. Dacă nu constatăm o accelerare a timpului, vom rezilia contractul, deşi în urma unei rezilieri există riscul să dai peste o firmă la fel ca şi prima şi licitaţia să dureze foarte mult”, a spus Robu.

Acesta a făcut un nou pas în apropierea de PDL, folosindu-se de patronii de firme din zonele în care există şantiere. ”Chiar astăzi mi-a fost prezentată o informare ca urmare a solicitării mele pentru a putea găsi o soluţie de a reduce taxele şi impozitele locale ale societăţilor care au sedii în zonele în care se efectuează lucrări, fiindcă munca lor este perturbată de lucrări ale municipalităţii. Din păcate, nu avem cadrul legal să facem lucrul acesta, deşi aceşti agenţi ar fi meritat. Voi cere şi o fac acum în premieră. Cer parlamentarilor de Timiş, în primul rând celor liberali, de la PNL şi PDL – îi consider liberali şi pe unii şi pe alţii – găsirea unei soluţii legislative pentru a permite administraţiilor publice locale să vină cu o propunere legislativă de facilităţi pentru agenţii economici”, a completat edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.