Primarul Nicolae Robu a chemat poliția locală pe strada Orșova. Cu ce...

Primarul Nicolae Robu a chemat poliția locală pe strada Orșova. Cu ce l-au enervat cetățenii din zonă

4
DISTRIBUIȚI

robu nervosjpg

Nemulțumiri peste nemulțumiri – de asta a avut parte primarul Nicolae Robu astăzi, în cadrul unei ieșiri pe teren cu jurnaliștii. Locația aleasă a fost strada Orșova, acolo unde au fost făcute lucrări de asfaltare și amenajare de locuri de parcare. Nici bine nu pășit câțiva metri printre blocuri, că primarul a fost deranjat de faptul că nivelul asfaltului nu era uniform astfel, că bucata de drum pe care o traversa era plină de bălți.

Câțiva metri mai departe, Robu a constatat că se află în „lumea bălăriilor”. Imediat, edilul a sunat la poliția locală, cerând ca un echipaj să vină la fața locului pentru a se ocupa de proprietarii care nu numai că au neglijat toaletarea zonei, dar au lăsat și o mașină abandonată pe mijlocul terenului plin de bălării.


Ajuns în fața camerelor de filmat, primarul a declarat că „e o problemă de calitate a lucrării. Din păcate asfaltul nu a fost peste tot aşternut la gradul de netezime normal, de aceea în câteva locuri bălteşte apa. Evident că vom cere firmei care efectuează lucrarea să remedieze, numai că lucrul acesta nu trebuia să îl constate primarul. (…) Având descinderi pe teren, umblu mult şi mai prind şi momente de după ploaie, şi pot cunoaşte realităţile aşa cum sunt ele”.

Pe strada inaugurată astăzi au avut loc lucrări de asfaltare cu covor asfaltic pe 850 de metri și s-au creat 150 de locuri de parcare. Costul a fost de 145.000 de euro, bani de la bugetul local. Imediat după sosirea șefului firmei RSG, cea care a efectuat lucrările, primarul a constatat că și zona aceea este plină de garaje și a promis solemn că nu va renunța la lupta recent începută, de a demola toate garajele din oraș și a le înlocui cu parcări și spații verzi.

4 COMENTARII

  1. D-le primar veniti va rog si pe strada Calea Urseni,recent asfaltata si carpita tot recent…sa vedeti ce lucrare de mantuiala au facut cei care au lucrat acolo !

  2. D-le primar, mergeti si pe Brancoveanu, unde usile asa ziselor magazine se deschid in exterior, unde sunt tot felul de obiecte si manechine pe trotuar, unde este si banda pentru biciclete si unde pietonul are 15 cm loc de circulat!

  3. Sa vina si pe Grigore Alexandrescu portiunea dintre Torontalului si Aradului unde nu e trotuar, e risc de accidente, nu e iluminat public si cresc balarii

  4. D-le Geo,in legatura cu brancoveanu…ai dreptate,dar cu usa de magazin care se deschide in exterior…mai citeste frate legea,ca in spatiile publice este obligatoriu sa deschida asa pentru iesirile de urgenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.