După ce i-a făcut „oameni de nimic”, Robu a recunoscut că frații...

După ce i-a făcut „oameni de nimic”, Robu a recunoscut că frații Cristescu i-au finanțat campania electorală şi în 2008. Când va fi ziua Z pentru Traian Stoia VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

robu pressalert 114

După ce zilele trecute declara în faţa presei locale că îi va lua din atribuţii viceprimarului Traian Stoia, edilul şef Nicolae Robu a făcut noi dezvăluiri pe acest subiect la PRESSALERT LIVE. Edilul a spus că„ pentru mine nu a fost nicio clipă un scop în sine să îi iau din atribuţii domnului viceprimar Traian Stoia. Am intervenit atunci când eram obligat să intervin, era vorba despre gestiunea terenurilor. Am apreciat lucrurile bune şi nu aveam de gând să îi iau din atribuţii. Voi analiza dacă e atât de grav ceea ce se întâmplă şi dacă va fi nevoie să îi iau din atribuţii sau pot să îi mai dau o şansă”. Robu a clarificat că joi va lua o decizie definitivă, ţinând să sublinieze că schimbarea atribuţiilor pesedistului nu este bătută în cuie.

Edilul a explicat şi de ce consideră că mișcarea PSD de schimbare a majorității din CLT a fost condusă de frații Cristescu pe care i-a catalogat într-o declaraţie a sa anterioară ca fiind”oameni de nimic”.


„Aceste negocieri au fost găzduite de Hotel Timişoara, ei au fost implicaţi până la un anumit punct, nu pot să spun cu precizie. Nu exclud să greşesc. Domnul Ciuhandu a fost la Hotel Timişoara acolo s-au purtat discuţiile. S-au purtat şi discuţii în cabinetul viceprimarului Traian Stoia, ales cu sprijinul fraţilor Cristescu, care este şi asociat. Într-adevăr şi noi liberalii l-am votat. Când domnul Stoia spune noi nu se referă la primărie, ci la grupul Bega. Purtând-se discuţiile la cabinet la primărie şi la Hotel Timişoara ce om nu ar fi considerat că sunt implicaţi. Eu nu am dovada implicării lor. Emil Cristescu m-a asigurat printr-un sms că el nu este implicat.(….)”, a susţinut primarul liberal.

Robu susține că și dacă frații Cristescu i-au finanțat campania electorală, nimeni nu are dreptul să îi ceară să fie incorect. „Eu știu că în 2008 mi-au finanțat campania electorală. Eu nu pot să fiu incorect. Frații Cristescu m-au susținut în campania electorală, fără să ne cunoaștem. Fără să avem vreo discuție, fără să fie vreun angajament ocult din partea mea. Dacă cineva vrea să mă susțină, să o facă pentru ca eu să fiu susținut pentru funcția de primar, într-un mod corect”, a recunoscut edilul Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.