Primarul Nicolae Robu a făcut paranghelie cu mici și bere la inaugurarea...

Primarul Nicolae Robu a făcut paranghelie cu mici și bere la inaugurarea unei străzi. De ce i-a dat ordin consilierului său, Alexandru Chirilă, să împacheteze mâncarea FOTO

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1466446741">

altAohhKJpZWFo3gKzdKCfpDl6KoXod4Yvxt7jU2BjpN4I2

Primarul a dat o nouă dimensiune tăiatului de panglici. Nicolae Robu a scos presa în stradă pentru o nouă inaugurare. De data acesta, locaţia aleasă a fost strada Vasile Balumş, situată în vecinătatea străzii Orion din cartierul Soarelui. Din zece în zece metri, primarul a fost oprit de oameni în principal nemulţumiţi, ba de dimensiunea copacilor, ba de faptul că lucrările nu au fost finalizate la milimetru. Spre exemplu o doamnă i s-a plâns primarului că din cauză că intrarea la scara blocului nu a fost finalizată, apa de ploaie intră şi în scara blocului.

Primarul a dat urgent ordin să se remedieze lucrarea cerând-i femeii „să veniţi la mine dacă nu se face, că doar suntem vecini aici, ne permitem”. Câteva minute mai târziu, după o tură de stradă în care primarul a arătat că nici măcar presa nu se poate ţine după el atunci când prinde viteză şi după ce a râs cu drag de şeful Direcţiei de Mediu, Adrian Bere, şi alţi angajaţi din primărie care nu au ţinut pasul cu el, s-a trecut la momentul festiv. Special cu ocazia finalizării lucrărilor, edilul şef le-a promis muncitorilor că le va da mici şi bere. Astfel, la semnalul primarului muncitorii bucuroşi s-au stâns buluc în faţa unui magazin, unde cu „maximă eleganţă” au fost amplasate două cutii mari cu bere şi mici. Bucuroşi, muncitorii i-au spus primarului „să mai veniţi pe la noi”. Scena a fost presărată şi cu o replică mai puţin cauzatoare de bucurie pentru edilul şef. Bucuros că lucrările la strada Balmuş au fost finalizate, Robu a cerut să ştie când se va trece la demolarea garajelor şi când va putea să taie panglica şi acolo, desigur pentru a putea da o nouă tură de mici şi bere. De Revelion, a fost răspunsul care pe Robu l-a făcut să îi spună, în glumă, consilierului personal Alexandru Chirilă să “împachetaţi micii repede”.

 

4 COMENTARII

  1. Lucrare de mantuiala. Frumos la prima vedere dar…
    Arbori plantati pe asfalt in 30 de cm de pamant, guri de canal acoperite cu pamant,(la intersectia Astrilor cu M.V.Balmus) aerisiri de la GAZ disparute. Nu cred ca este OK, poate domnul primar are intentii bune dar cu asemenea firme nu cred ca poate.

  2. Deci aceasta „realizare” ne este oferita in locul mult asteptatului si inca amanatului pasaj Michelangelo. „PNL iti da putere…” mici si bere parca ziceati ca e „specialitatea” altora. Lasati-va de ersatz-uri, d-le primar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.