Primarul Nicolae Robu, noi dezvăluiri despre palmierii din Timişoara. Cât au costat...

Primarul Nicolae Robu, noi dezvăluiri despre palmierii din Timişoara. Cât au costat şi ce spune despre decorarea podului Michelangelo cu plante exotice

10
DISTRIBUIȚI

palmierii revin09_resizeLa mai bine de un an de zile de când au fost aduşi la Timişoara, palmierii primarului Nicolae Robu continuă să fie un subiect sensibil pentru edil. Vă reamintim că reacţiile au fost unele de proporţii. Nu numai că Robu a fost criticat pentru faptul că a achiziţionat plantele exotice în valoare de 10.000 de euro şi le-a amplasat pe bulevardul I.C Brătianu, acolo unde trotuarele arată jalnic, dar timişorenii au ieşit chiar şi în stradă, pe scuarul de la Liceul Miu și au făcut plajă sub palmieri.


Imaginile au făcut înconjurul ţării, iar renumele de Palmişoara a devenit unul obişnuit pentru urbea de pe Bega.

Ei bine, edilul şef a comentat din nou cu privire la subiectul palmierilor, nemulţumit fiind că suma vehiculată pentru achiziţionarea lor a fost de 10.000 de euro. Robu susţine că de fapt pentru cumpărarea palmierilor au fost cheltuiţi doar 5.600 de euro şi că nu vede o problemă cu privire la achiziţie, explicând că primarul Constanţei Radu Mazăre a cumpărat din bani publici palmieri mult mai scumpi, care s-au ofilit şi nu a fost atât de mult atacat de presă. Deschiderea traficului pe Podul Michelangelo a fost un subiect de mare bucurie pentru edilul şef care şi-a exprimat de mai multe ori mulțumirea cu privire la aranjamentele florale de pe pod. Întrebat dacă se gândeşte să decoreze şi Michelangelo cu palmieri, edilul a comentat că deocamdată nu ia în calcul această variantă, dar că înfrumuseţarea zonei cu o vegetaţie diversificată va fi una dintre priorităţile muncipalităţii.

10 COMENTARII

  1. Ca să vezi cum scade valoarea facturilor cu timpul… anul trecut era 150€/bucată… acum s-au ieftinit la 140€, a îmbătrânit hărtia… 😉

  2. ar putea comanda si bambus, banani, portocali….eventual sa splanteze si kiwi sau mango…ce sucuri ar putea face timisoarenii, direct pe strada :)))

  3. Si un euro daca au costat e vorba de banul public . Exista destui arbori locali care puteau fi pusi tei salcami si miroasa frumos . Totusi Timisoara are clima temperat continentala nu tropicala , dar lui robu ii place clima asiatica .

  4. Nu e rau ca Robu se implica activ in a face Timisoara cat mai frumoasa,dar il rog sa ia in calcul niste specii autohtone ptr. infrumusetarea orasului,deoarece se vede clar ca speciile exotice nu rezista climei si e pacat sa cheltuim bani pe chiciuri cand defapt putem decora cu bani mai putini .

  5. Palimerii arata foarte frumos , am auzit foarte multi straini admirandu-i , pacat ca sunt pusi intr-un oras cu oameni de doi lei , critici . Oameni pusi de gasca „bojin &grindeanu ”
    sa lase comentarii defaimatoare la adresa unui primar care lupta ca sa faca ceva in orasul asta .

  6. @Alex-ai mare dreptate !Robu chiar vrea sa faca ceva din Timisoara!Vrea sa o faca PRAF!!!in mintea lui de om bolnav asta e culmea mondenitatii!Prost de da in gauri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.