Primarul Nicolae Robu are un nou scop în viață. Pe cine regretă...

Primarul Nicolae Robu are un nou scop în viață. Pe cine regretă că a făcut celebru

3
DISTRIBUIȚI

robu hol primarie

Primarul Nicolae Robu are un nou ţel în viaţă. Dacă până acuma a fost de două ori rector al Universităţii Politehnica din Timişoara şi senator, iar în prezent este şef al PNL Timiş şi primar al Timişorei, Robu vrea să încerce o nou lucru.


Să se abţină. Renumit pentru atacurile la adresa adversarilor politici primarul a spus, în cadrul unei conferinţe de presă, că a obosit să răspundă la anumite atacuri făcute de oameni.

„Dacă ar veni la o dispută cu mine pe orice în viaţă pe rezultate, pe reuşite nu cred că au vreo şansă. Unii şi-au făcut notoritate numai pentu că eu i-am băgat în seamă. Voi face un efort de acum să evit să nu răspund la provocări. Trebuia să mă abţin să nu dau replică. Nu mereu că dacă tu tot primeşti, dar nu dai, lumea crede că nu poţi”. Ca o coincidenţă sau nu, tocmai pe când ar fi trebuie să răspundă la acuzaţiile viceprimarului Traian Stoia cum că proiectele PSD nu sunt bugetate de Primăria Timişoara, edilul a anunțat că trebuie să plece.

3 COMENTARII

  1. Pe cand si efortul de a lua in considerare greutatile pe care le faceti oamenilor prin initiativele „in forta” care va caracterizeaza? Poate veti incerca sa va abtineti si de la acestea. Nu va mai „abtineti” sa deschideti circulatiei pasajul Michelangelo, de exemplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.