Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, se lansează în industria muzicală. Cum se va...

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, se lansează în industria muzicală. Cum se va numi prima piesă şi ce ofertă avantajoasă a primit de la Nicu Covaci

4
DISTRIBUIȚI

nicolae robu si nicu cavaci chitara

Deschiderea completă a traficului în zona Michelangelo, inclusiv prin subpasajul pe care municipalitatea îl construieşte din fonduri europene este un moment aşteptat cu nerăbdare de toţi şoferii timişoreni. Conform datelor proiectului, lucrarea ar trebui să fie finalizată la sfârşitul lunii septembrie. De departe, însă, momentul este aşteptat cu nerăbdare de primarul Nicolae Robu, care aşa cum a mai anunţat are un plan năstruşnic, ar spune unii.


Poreclit „primarul Facebook” sau „dictatoRobu” pentru pasiunile sale, edilul timişorean promite că dupa finalizarea Michelangelo va face ceva şi pentru inima sa. Cu o primă piesă numită „Ca marea” edilul timişorean vrea să se lanseze oficial în lumea muzicală. Robu spune că albumul său va avea circa 70 de minute şi va include doar muzică compusă de el, din perioada liceului şi până în zilele noastre.

Deşi oficial nimic nu a fost lansat pe piaţă, abumul deja există, iar cel mai mare fan este şoferul primarului Vasile, care spune că se relaxeaz pe piesele şefului său care îl duc sper visare. De menţionat că CD-ul din maşina edilului conţine doar negativele compuse şi masterizate chiar de Robu. În varianta finală piesele vor avea şi versuri cu tentă filosofică pe care edilul le are deja compuse. Până acum primarul a primit o ofertă din partea celebrului Nicu Covaci care s-a oferit să îi producă gratuit albumul. Cu toate că în ceea ce privește noua carieră a primarului mai sunt multe semne de întrebare, un lucru este cert. Robu nu se teme de critici şi spune că îşi va urma fără ezitare pasiunea.

4 COMENTARII

  1. Mai fratilor, dementul asta a facut vreo vizita in Coreea de Nord in ultima vreme si s-o fi molipsit si el ca Ceausescu? Paranoia e in floare, nici in basca nu ne doare ! Da scutiti-l de chinuri pe bietul om, nu-l mai lasati sa sufere, eutanasiati-l.

  2. Mishu:tu esti exact tipul ala de roman batut in cap care nu are nici un vis si care are ca singura pasiune fotbalul berea si gratarul.Oamenii educati au pasiuni care culmea nu se potrivesc cu pasiunile oamenilor mai putin educati.E pasiunea omului daca lui ii place sa cante…lasa-l sa cante…ca doar nu o face pe banii primariei.Omului pe langa ca ii place sa cante mai si compune…ce drec de legatura are chestia asta cu Coreea?…Bach si toti smecherii astia care au compus muzica s-au apucat dupa ce au facut o vizita in correa?…

    • Draga prietene, sint nevoit sa te dezamagesc. Nu esti nici pe departe atit de inteligent si intelept precum te crezi. Nu sint absolut deloc microbist de fotbal, nu beau deloc bere, nu maninc carne si in plus nici nu sint roman, asa ca n-ai prea nimerit-o. In ceea ce il priveste pe primul vopsit local, daca nu ai inteles ce voiam eu sa spun nu e nici o suparare. Nu era un mesaj pentru toti dobitocii. Nici pe Eliade nu l-a inteles toata lumea, nu te necaji din atit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.