PSD a început epurarea șefilor de instituții liberali. Unde va fi mutat...

PSD a început epurarea șefilor de instituții liberali. Unde va fi mutat șeful Direcţiei Judeţene de Cultură Timiş

0
DISTRIBUIȚI

sorin petrescu

Liberalul Sorin Predescu, şef la Directia Judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniul Naţional Timiş, a fost detaşat la Dolj. Acesta a declarat pentru site-ul nostru că „a venit un ordin de ministru emis joi, eu l-am văzut vineri, din 12.06 am fost detaşat la Direcţia Judeţeană de Cultură Dolj pe poziţia de director executiv.


Perioada de detaşare este de şase luni”. La nivel local Predescu spune că se aşteaptă un alt ordin de ministru care să numească un alt director. Liberalul susține că mutarea nu îi cade bine, dată fiind distanţa faţă de familie, „dar, în momentul în care accepți să fii funcţionar public există îndatoriri pe care trebuie să le îndeplineşti. Detaşarea nu poate fi mai mult de şase luni, iar, momentan, se îndeplinesc formalităţile organizării unui concurs pentru ca postul să fie ocupat”.

Recent Predescu s-a numărat pe lista de candidaţi din partea PNL Timiş, în cursa internă organizată pentru stabilirea unui ales care să concureze pentru un post de deputat pe colegiul III. Predescu a pierdut cursa în faţa lui Viorel Coifan, care la rândul lui a pierdut la scrutinul din 25 mai, în faţa pesedistului Florin Bîrsăşteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.