Radu Țoancă la PRESSALERT LIVE: „Corpul de control al primului ministru este...

Radu Țoancă la PRESSALERT LIVE: „Corpul de control al primului ministru este și acum la primărie”. Ce scăpare a avut consilierul PSD VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

radu toanca la pressalert live (4)

Invitat în studioul HDV pentru emisiunea PRESSALERT LIVE, consilierul local Radu Țoancă a dezvăluit că la Primăria Timișoara a ajuns din nou Corpul de Control al Primului-ministru.

„Corpul de control al primului ministru este și acum la primărie, pe teme la care face domnul Robu referire și pe firme liberale”, a spus în primă fază Radu Țoancă, revenind câteva minute mai târziu: „Nu știu ce investighează, potențiale neregului probabil, nu i-am întrebat.


Data trecută au fost pe probleme de retrocedări, iar ieri au venit pe alte probleme. Curtea de Conturi este abondată la primărie în ultima vreme. Noi avem o cameră a consilierilor în primărie, pe care n-am mai folosit-o de un an, pentru că este curtea de conturi. Fie pe asocieri sportive, fie pe spații verzi, nu le știu concluziile”.

„Domnul Robu vorește de funie în casa spânzuratului. Dacă ar fi existat firme PSD-iste abonate la bani publici în primărie, fiți sigur că le-ar fi numit primele. Firmele liberale au ajuns în aceste posturi, și veți vedea că timpul îmi va da dreptate”, a mai spus consilierul local.

2 COMENTARII

  1. Nu mi se pare ok ceea ce se incearca in momentul de fata!nimeni ni se gandeste la binele orasului sau judetului sunt doar interese diverse!ok,lovim cu vorbe justificate sau nu primarul sau institutia condusa de acesta,dar ne gandim la consecintele ce le au aceste dispute asupra orasului nostru?!? Si de ce sa nu fim corecti daca dam in Robu sa dam si in Bojin si la cjt sunt si au fost controale dar nu am vazut in presa nimic despre neregulile descoperite acolo si sunt absolut convinsa ca au fost mai ales in ultimi 2 ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.