Răfuială cu cocktailuri Molotov între două clanuri țigănești. Ce măsuri extreme au...

Răfuială cu cocktailuri Molotov între două clanuri țigănești. Ce măsuri extreme au fost nevoiți să ia polițiștii UPDATE Un tânăr a ajuns la spital

2
DISTRIBUIȚI

politia generice mascati descinderi 07_resize

Forțele de ordine au fost nevoite să intervină în forță marți seara, după ce două clanuri de rromi s-au luat la harță pe străzi. Este vorba despre aceleași tabere care s-au înfruntat și ieri, în fața sediului Poliției Municipale Reșița.

Polițiștii au primit mai multe apeluri de urgență la 112, în care membrii unuia dintre clanuri susțineau că au fost amenințați de celălalt.


Pentru a preveni evenimente care ar fi pus în pericol siguranța cetățenilor, mai multe echipaje ale poliției s-au deplasat pe strada Laminorului din Reșița, acestora alăturându-se și jandarmii.

Chiar când oamenii legii credeau că spiritele s-au potolit și se pregăteau să plece, cele două tabere au început să arunce, una spre cealaltă, cu sticle incendiare. Polițiștii i-au somat verbal, iar apoi au tras câteva focuri de armă în aer. Polițiștii fac acum cercetări, verificările pentru identificarea persoanelor recalcitrante fiind în plină desfășurare, conform resita.ro.

UPDATE „La fața locului s-au deplasat cu celeritate echipaje de poliţişti şi jandarmi. Pentru aplanarea conflictului au fost executate mai multe focuri de avertisment în plan vertical. Persoanele implicate au fost conduse la sediul poliţiei în vederea audierii, iar unul dintre tineri a fost transportat la spital, întrucât a fost rănit în zona feţei. Poliţiştii efectuează cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș, Ancuța Cărbunaru.

2 COMENTARII

    • c-e deste-pt esti….du-te bre la scoala si invata sa scrii…te astept pe urma cu comentarii parlitule

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.