RĂFUIALĂ MAFIOTĂ Un boxer a fost tăiat cu sabia la mall de...

RĂFUIALĂ MAFIOTĂ Un boxer a fost tăiat cu sabia la mall de dușmanul său interlop. Care a fost motivul scandalului UPDATE 1 Decizia instanței şi starea victimei

1
DISTRIBUIȚI

sabie 11

Răfuială ca în filmele cu mafioți într-un mall din vestul țării. Un boxer a fost tăiat cu sabia de un dușman mai vechi de-al său, chiar când părăsea centrul comercial. Potrivit portalului newsar.ro, tânărul din Arad, boxer de performanță a fost tăiat aseară cu o sabie în parcarea mall-lui Atrium din Arad, de un alt tânăr, cu care avea un conflict mai vechi, potrivit anchetatorilor. Evenimentul a avut loc în jurul orei 22, când tânărul agresat, Alex Vid, se pregătea să plece cu maşina din parcarea mall-ului.


Tăiat serios la braţ, acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, de unde – dată fiind gravitatea rănilor – a fost transferat la Timişoara. Agresorul tânărului a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind anchetat de procurorii arădeni.

Conform sursei citate, ambii sunt cunoscuți pentru legăturile cu lumea interlopă arădeană. Mărul discordiei nu a fost însă vreo reglare de conturi legată de bani, ci o femeie, potrivit anchetatorilor. Actuala iubită a boxerului, o cunoscută hostesă din Arad, este fosta iubită a agresorului.

UPDATE 1 Suspectul Crișan Paul, 25 ani, a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Arad. În urma audierilor, instanța a admis arestarea pe 30 de zile a lui Crișan.  După ce a fost transportat la Timișoara, Alex Vid a fost operat toată noaptea de medici care au reușit să-i salveze mâna, boxerul fiind acum în stare stabilă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.