Războiul pentru o nouă majoritate în plenul Consiliului Local Timișoara. Ce acțiuni...

Războiul pentru o nouă majoritate în plenul Consiliului Local Timișoara. Ce acțiuni pregătesc cele două tabere

3
DISTRIBUIȚI
<


p>plen-consiliu-local

Primăria Timișoara a emis un comunicat, semnat de secretarul Ioan Cojocari, care anunță convocarea unei ședințe extraordinare a consiliului local pentru vineri, la ora 10.00. Pe ordinea de zi sunt patru puncte, două introduse de grupul consilierilor locali PNL și PDL, și două de grupul PSD – PC – PPDD – UPT.

Consilierii PNL și PDL au cerut încetarea mandatelor de consilieri deținute de Bogdan Herzog și Flavius Boncea, în baza articolului 9 din Legea nr. 393/2004, în timp ce adversarii lor au trecut pe ordinea de zi înlăturarea lui Dan Diaconu din funcția de viceprimar și numirea în locul acestuia a consilierului Bogdan Herzog.

convocareCLT_Page_1 convocareCLT_Page_2 convocareCLT_Page_3 convocareCLT_Page_4

3 COMENTARII

  1. Vai si amar de 14 consilieri care convoaca Consiliul Local si vor alegerea lui Herzog in FUNCTIE de viceprimar. Intai invatati sa scrieti corect, apoi convocati Consiliul Local. In al doilea rand macar simulati DEMOCRATIA. Daca spuneti prin convocator ca vreti sa il alegeti pe ala, asta nu mai e alegere, ci numire.
    Daca va considerati asa tari, dizolvati CL si hai la votul populatiei sa vedem daca PSD-ul mai ia 5% in Timisoara.
    Domnule Primar, va rugam, nu lasati Timisoara pe mana Cristestilor.

  2. Nea Jean, ieși la pensie ca o șulfă nărăvită în rele și încă nu ai invățat vocabularul din administrație? Ce-i aia „schimbarea viceprimarului Dan Diaconu”? Că doar nu o fi schimbarea la față? Corect ar fi fost „schimbarea din functie a viceprimarului Dan Diaconu”. Apropos, prin comisiile de specialitate a fost avizata propunerea?

  3. Titlul corect al articolului trebuia sa fie Razboiul pentru ciolan caci asta a ajuns orasul si tara un ciolan de ros . Pacat de cei care sunt morti si putrezesc din 1989 si care au sperat la mai bine !!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.