Recordul Timișoarei care îl nemulțumește pe primarul Nicolae Robu. Unde promite că...

Recordul Timișoarei care îl nemulțumește pe primarul Nicolae Robu. Unde promite că se va implica personal pe „teritoriul” viceprimarul Traian Stoia

0
DISTRIBUIȚI

robu-si-stoia

Primarul Nicolae Robu a tăiat panglica unor lucrări edilitare pe străzile Verde, Petre Olariu și Geneva, unde au fost asfaltați 3.489 de metri pătrați de carosabil și s-au amenajat 60 de locuri de parcare.

Pe teren edilul a comentat pe marginea unui subiect fierbinte pentru urbea de pe Bega, demolarea garajelor.


„Spun un lucru care nu este prea popular, dar pe care trebuie să îl spun. Într-o anumită perspectivă de timp, garajele cam trebuie să dispară. Dacă vrem un oraș civilizat, atunci trebuie ca în loc de garaje să avem în cartiere spații de joacă, sparții verzi și locuri de odihnă, și desigur mașinile să fie ținute în parcări curate. Să nu mai avem noroi sau praf, ci vegetație care să ne creeze și o imagine mai plăcută și care să ne dea un aer mult mai bun. Se zice că ar fi circa 8.000 de garaje în tot orașul. Se pare că batem toate recordurile, nu am mai auzit să fie un număr așa de mare de garaje în orașe comparabile cu Timișoara ca mărime. Nu e popular să spui ce am spus eu mai devreme. Deținătorii de garaje nu vor fi mulțumiți”, a declarat Robu.

Edilul a spus că pe strada Orion oamenii au fost notificați de câteva luni bune să demoleze garajele, însă nu au trecut la treabă. „Noi nu mai putem sta, a trecut deja termenul, este depășit de mult, dacă nu se înțelege, eu am lăsat problema pe mâna domnului Stoia, este resortul dânsului. Mă voi implica și personal sper să rezolvăm amiabil. Nimeni nu vrea să asiste la intervenții în forță”. Pe final, edilul a admis că, deși dorește intervenții prompte, nu poate specifica un interval de timp în care problema garajelor din Timișoara să fie rezolvată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.