REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014 Rezultatele au fost afișate. Vezi notele de la...

REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014 Rezultatele au fost afișate. Vezi notele de la Loga, Calderon și Rudolf Walter GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

 

evaluarea nationala 2014 rezultate avizier (2)

Cei aproape 5.000 de elevi din județul Timiș care au susținut, în acest an, Evaluarea Naționanlă află ce note au obținut la cele două, respectiv trei probe la care au participat, astăzi, până cel târziu la ora 16.00. Notele candidaților vor fi afișate la avizierele școlilor la care au susținut Evaluarea Națională, adică la cele 47 de centre de examen din județ, pe site-ul Inspectoratului Școlar Timiș, www.isj.tm.edu.ro, cât și pe site-ul Ministerului Educației, www.edu.ro.

Absolvenții de clasa a VIII-a care nu sunt mulțumiți de notele primite pot face contestații tot astăzi, până la ora 20.00.


Rezultatele finale vor fi afișate pe 1 iulie.

În județul Timiș s-au înscris la Evaluarea Națională 4.805 elevi, însă 93 de elevi nu s-au simțit pregătiți să participe și au absentat de la probele scrise la Limba și Literatura Română și Matematică. Un singur elev din Timișoara a fost eliminat din examen, după ce profesorii supraveghetori l-au prins cu o pereche de căști în urechi, la Română.

UPDATE 1 Directorii școlilor au fost chemați la Inspectoratul Școlar Județean și li s-au înmânat listele cu rezultate, acestea ajungând deja în școli. Se așteaptă, însă, avizul de la București pentru afișarea acestora.

UPDATE 2 Ministerul Educației a anunțat că afișarea rezultatelor în școli va fi făcută între orele 14.00 și 15.00.

UPDATE 3 Oficialii de la București au dat „undă verde” pentru publicarea rezultatelor în jurul orei 14.30, acestea fiind acum afișate la avizierele școlilor care au găzduit examenul.

UPDATE 4 La Colegiul Național „C. D. Loga” a fost o singură medie sub 5 și nicio medie de 10 „curat”. În fotografiile de mai jos puteți vedea rezultatele afișate pentru elevii de la Loga, Liceul Teoretic „J. L. Calderon” și de la școala „Rudolf Walter”, care au susținut examenul în aceeași locație, la Loga.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.