Primarul Robu admite că îşi jigneşte adversarii politici, pentru că „sunt un...

Primarul Robu admite că îşi jigneşte adversarii politici, pentru că „sunt un om care are capacitatea de a riposta”. Ce regret are

2
DISTRIBUIȚI

robu bronzat03_resize

Limbajul dur folosit de edilul şef Nicolae Robu la adresa competitorilor săi politici a fost un subiect fierbinte atât pentru politicieni cât şi pentru presă.

Dacă PSD a fost descris ca fiind „ciuma roşie”, Robu nu s-a sfiit să îi numească „oameni de nimic” pe şeful PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, pe fostul edil şef, Gheorghe Ciuhandu, şi pe fraţii Marius şi Emil Cristescu. Deşi a admis, chiar după plenul de vineri, că opoziţia şi părerile eterogene sunt bune pentru democraţie, Robu este de părere că lucrurile ar trebui spuse în cuvinte decente şi pe un ton calm.

Întrebat dacă un astfel de limbaj îi face cinste, edilul şef a admis că „după împrejurări.


Eu am spus de la bun început, şi tot repet: îi respect şi pe competitori, că aşa e corect, şi respect colegii şi aliaţii. Niciodată nu am venit eu să atac pe cineva, dar atunci când cineva este incorect, este nedrept cu mine, sunt un om care are capacitatea de a riposta, şi până acum eu am fost un winner (n.r. – câştigător, în limba engleză). Am primit şi premii pentru aşa ceva. Reacţiile mele sunt întotdeauna mai de forţă decât acţiunile împotriva mea. Am început eu să spun vreo vorbă negativă la adresa lor? Atunci le voi cere scuze din tot sufletul, dar replică trebuie să am şi eu”.

Robu şi-a călcat pe orgoliu şi a mărturisit că are un regret. „Sunt o fire temperamentală, pun suflet mult în tot ceea ce fac şi de aceea reacţiile sunt disproporţionate, şi folosesc uneori cuvinte dure, pe care le regret. Limbajul meu nu cred că mă dezonorează, dar eu cred că e în dezacord cu sufletul meu”.

2 COMENTARII

  1. TOTUSI MA INTREB,DECE VA DERANJEAZA ATAT DE MULT D-L ROBU?FAPTUL CA SPUNE CEACE GANDESTE,SI GANDESTE BINE,VA DERANJEAZA.CA II DEMASCA PE FRATII CORSICANI,CA SE LUPTA CU BOSOROGUL STOIA?DIN PURA CURIOZITATE D-LE BOTA,NE PUTETI SPUNE CE A FACUT STOIA DE CAND ESTE VICE?LA D-L ROBU SE VAD REALIZARILE.DE CRITICAT ESTE CEL MAI USOR LUCRU.DE FAPT CRED CA ASTA ESTE SPECILITATEA ADVERSARILOR D-LUI ROBU.MAJORITATEA TIMISORENILOR SANT ALATURI DE D-VOASTRA D-LE ROBU

  2. Mai aveti si suflet, tare ma indoiesc dupa macelul impotriva maidanezilor. De ce ii omorati pentru ca sunt necuvantatoare si nu va pot vota? De ce taiati copacii, tot pentru asta? Sunteti abject, cu nimic mai diferit de anteriorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.