Robu despre PDL-iştii abonați la DNA: „Dacă au comis ilegalități, atunci trebuie...

Robu despre PDL-iştii abonați la DNA: „Dacă au comis ilegalități, atunci trebuie să plătească pentru ele, ca orice alt cetățean”. Când se vor alia oficial

0
DISTRIBUIȚI

ostaficiuc dna 1

Șeful PNL Timiș, Nicolae Robu, este nerăbdător să se alieze cu PDL. Întrebat când va avea o reuniune oficială cu șeful PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc, pentru a perfecta alianța care deja există și a care a susținut rămânerea lui Dan Diaconu viceprimar, Robu a spus că „în curând”.

Legat de re-evaluarea relației cu deputatul Alin Popoviciu cu care în urmă cu câteva luni se certa ca la ușa cortului, primarul spune că el nu a spus niciodată nimic fără a fi vreodată atacat în prealabil.


„Eu nu am avut nimic cu nimeni, niciodată. Sunt un om care nu se ia de nimeni, dar care reacționează. În fizică este legea acțiunii și reacțiunii. La mine nu se aplică chiar așa ca în fizică, eu reacționez mai tare decât presiunea care se aplică asupra mea”, a explicat primarul.

Robu nu pare deranjat de faptul că deputații Alin Popoviciu și Cornel Sămărtinean, alături de șeful lor Constantin Ostaficiuc, dau „cu subsemnatul” la DNA. Liberalul a lămurit că „până în momentul în care justiția nu îl consideră pe un om vinovat, el beneficiază de prezumția de nevinovăție. Nu ne bucură că se întâmplă așa, sperăm să fie nevinovați, dar dacă au comis ilegalități, atunci vor trebui să plătească pentru ele, ca orice alt cetățean”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.