Robu se plânge din nou că a fost sabotat de PSD. De...

Robu se plânge din nou că a fost sabotat de PSD. De ce spune că deputatul Bîrsășteanu a devenit „ocoș”

2
DISTRIBUIȚI

birsasteanu 11

Primarul Nicolae Robu continuă seria de atacuri la PSD Timiș. Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, acesta s-a plâns că social-democrații au încercat să blocheze proiecte prin intervenţii incorecte care erau clar făcute la comandă politică.

După ce a spus că fostul primar Gheorghe Ciuhandu nu și-a asumat nici măcar turnarea unui covor asfaltic în Timișoara, fiind renumit pentru cârpeli, Robu a oferit un singur exemplu cu privire la proiectele blocate de PSD.


„La Michelangelo am avut parte de controale în perioada în care noi accelerasem la maximum. Atunci au apărut controale peste controale, care era evident că erau venite nu în mod natural, nu din proprie inițiativă de la Garda de Mediu și Agenția de Mediu. Am această convingere că au dat ordine de controale, nu am spus că PSD ar fi blocat proiecte prin votul dat în CLT. Acolo a încercat să blocheze un proiect în momentul în care eram aliați”.

După Sorin Grindeanu și Titu Bojin, a venit rândul deputatul Florin Bîrsășteanu (foto) să fie luat la rost. După ce Robu l-a catalogat ca fiind „ocoș”, a detaliat că „proiectul de mutare a Dermatologiei, a încercat să facă asta domnul Bîrsășteanu. un domn care habar nu are cum se lucrează pe șantierele din Timișoara”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.