Rock pentru Serbia. Cu sau fără politicienii noştri patinatori

Rock pentru Serbia. Cu sau fără politicienii noştri patinatori

0
DISTRIBUIȚI

 

zoltanvarga 22

De-a lungul anilor, în oraşul nostru s-au organizat o sumedenie de evenimente cu scop caritabil. Unele mai reuşite, altele în care aşa-zişii organizatori şi-au luat tălpăşiţa cu banii strânşi şi duşi au fost. Figurile politice din oraşul ăsta şi-au făcut şi ele un obicei de a pleda pentru diverse cauze. Evident, scopul urmărit de indivizii ăştia care au pretenţia că ne reprezintă interesele este întotdeauna unul strict de „electorat“, căci au învăţat şi ei că „dă bine“ să fii menţionat în asemenea circumstanţe. Drept urmare, politicienii ăştia îşi arată faţa doar atunci când sunt în campanie electorală, când au nevoie de imagine.

Cu câteva zile în urmă, Asociaţia Fluturele Visător a organizat la The Note Pub un eveniment de acest fel.


Deşi au avut parte de promisiuni de la diverşi politicieni, aceştia nu şi-au mai făcut apariția. Fiindcă alegerile au trecut, campania se încheiase. Fiindcă ştiau că nu vor avea ocazia să acorde interviuri televiziunilor locale. Sau fiindcă pur şi simplu n-au avut chef. Organizatorii au reuşit să strângă aproximativ două sute de euro. Pe care i-au donat Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copilul cu Handicap din Timişoara. Chapeau bas!

Miercuri, 11 iunie, la Grădina Capitol (Filarmonica Banatul, în caz de timp nefavorabil) va avea loc un alt eveniment caritabil: Rock4Serbia. Indiferent dacă vom avea sau nu parte de prezenţa patinatorilor ăstora care-şi spun politicieni locali, important este să arătăm faptul că putem fi solidari cu vecinii noştri. Concertul va beneficia de recitaluri ale trupelor Texas Flood (Serbia), Desant şi Burning Table (Timişoara), iar în a doua parte a acestuia va avea loc un jam-session la care vor participa câţiva muzicieni binecunoscuţi din oraşul nostru: Grigore-Bujor Hariga, Mircea Bunea, Saşi Vuşcan, Levi Molnar, Zsolt Szabo, Bogdan Bogy Nagy şi Mirela Iacob. Concertul umanitar este organizat de Lions Club Timişoara, Asociaţia Pro Philarmonia şi Filarmonica Banatul Timişoara. Be there!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.