Se amână ridicarea celui mai mare pod din PET-uri din lume. Care...

Se amână ridicarea celui mai mare pod din PET-uri din lume. Care este noul termen și cum poți contribui la intrarea Timișoarei în Cartea Recordurilor VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

pod cartea recordurilor

Vești proaste aduse de Asociația EcoStuff, cea care vrea să construiască cel mai mare pod din PET-uri din lume. Construcția nu va mai fi “lansată” la apă între 24 și 25 iunie, și asta pentru că nu este finalizată, ci pe 12 iulie. Mai mult, voluntarii încă mai au nevoie de sticle de plastic pentru a putea realiza podul de Cartea Recordurilor peste Bega.

“Este foarte greu să construiești Cel Mai Mare Pod Din PET-uri Din Lume.


Fiind un proiect ambițios și neavând know-how-ul necesar e normal să apară elemente neprevăzute sau să facem mici greșeli în planificare. Numărul voluntarilor care s-au mobilizat în ultimele zile a fost mare, aproape de cel previzionat, dar, totuși, insuficient. O altă problemă cu care ne-am confruntat a fost obținerea resurselor necesare, în special a materialelor de construcție, folosite pentru construirea podului”, își justifică decizia de a amâna construirea podului Radu Rusu, președintele Asociației EcoStuff România.

Timișorenii care doresc să dea o mână de ajutor la construirea podului de Cartea Recordurilor încă sunt așteptați La Căpițe cu PET-uri, mai ales de 2 și 2,5 litri sau sunt invitați să contribuie la realizarea “bucăților” de pod. Organizatorii au nevoie de 160.000 de sticle de plastic pentru a realiza podul peste Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.