Senatorul Petru Ehegartner despre limbajul primarului Robu: „Pe mine nu m-aţi auzit...

Senatorul Petru Ehegartner despre limbajul primarului Robu: „Pe mine nu m-aţi auzit niciodată folosind alt limbaj decât cel pe care îl datorez electoratului care vreau să mă aleagă pe mine”

0
DISTRIBUIȚI

ehegartner la pressalert live 6

Senatorul PNL Petru Ehegartner a comentat astăzi, la PRESSALERT LIVE, pe marginea subiectului fierbinte care a captat întreaga atenţie a presei locale: războiul comunicatelor de presă dus de primarul Nicolae Robu cu PSD, şi mai nou cu fraţii Cristescu şi cu fostul edil şef al orașului de pe Bega, Gheorghe Ciuhandu.

Comentând faptul că Nicolae Robu a catalogat PSD ca fiind ciuma roşie, Ehegartner a răspuns că “pe mine nu m-aţi auzit niciodată în dispute folosind un limbaj decât cel pe care îl datorez electoratului care vreau să mă aleagă pe mine.


Ceea ce se întâmplă acum nu îmi face plăcere, eu am făcut un titlu de mândrie în Parlament spunând că în Timiş PNL şi PSD sunt altfel, dar văd că ne-am contaminat şi aici”.

Legat de acuzele către Ciuhandu, cum că nu ar fi făcut nimic pentru Timişoara vreme de 16 ani şi că ar fi vândut PNŢCD pesediştilor, senatorul a mai spus că “m-a surprins luarea asta de poziţie. Îmi aduc aminte că la începutul mandatului, şi chiar ulterior, dumnealui spunea că problema actualei administraţii este să ia lucrurile aşa cum sunt şi să le ducă mai departe cu noua viziune şi noua politică. Era de o corectitudine pe care am apreciat-o la modul deosebit”.

Ehegartner pune reacţiile şefului său pe seama distanţei care l-ar fi împiedicat să intervină în forţă asupa alianţei PSD, UpT, PP-DD şi consideră că social-democraţii ar fi putut să aştepte revenirea lui Robu din Vietnam înainte de a perfecta noi uniuni, datorând fair-play unui om care a ameninţat nu odată cu schimbarea viceprimarului PSD Traian Stoia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.