Spărgătorii care jefuiau locuințe de la parterul blocurilor, reținuți de polițiști. Vezi...

Spărgătorii care jefuiau locuințe de la parterul blocurilor, reținuți de polițiști. Vezi ce vulnerabilitate exploatau

1
DISTRIBUIȚI

spargator_de_locuinta

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat, ieri, doi tineri, suspectați că au comis mai multe furturi din locuințe. Cei doi, unul în vârstă de 20 de ani, din localitatea Maceonia, judeţul Timiş, iar cel cel de-al doilea în vârstă de 22 de ani, din comuna Uivar, sunt acuzați, până acum, de comiterea a cinci spargeri din martie până-n iunie.


Aceștia atacau doar locuințele de la parterul blocurilor. În timpul nopții, când se asigurau că nu este nimeni acasă, forțau ferestrele de termopan cu levierul, iar după ce le deschideau unul dintre ei intra înăuntru, în timp ce celălalt stătea de pază. Aceștia furau tot ce era de valoare –  electronice, bani şi bijuterii. Prejudiciul este estimat la aproximativ 25.000 de lei. Suspecții au dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, procedându-se, totodată, şi la reţinerea pentru 24 de ore a celor doi.În cursul zilei de astăzi, tinerii vor fi prezentaţi Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

1 COMENTARIU

  1. La mine au intrat taind gratiile de la geam. Au furat un laptop, 2 telefoane mobile si trei ceasuri. Le doresc multa, multa…. sanatate. 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.