Subofițer MApN, prins în timp ce primea 300 de lei mită pentru...

Subofițer MApN, prins în timp ce primea 300 de lei mită pentru a transfera o persoană la IPJ Timiș. Cine a făcut denunțul

1
DISTRIBUIȚI

mita_bani_mana

Un subofiţer MApN a fost prins în timp ce primea mită 300 de lei pentru a transfera o persoană la IPJ Timiş. Conform Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Bucureşti şi Judeţul Ilfov, suma de 300 de lei reprezenta o primă tranşă din cei 4.000 de lei, bani solicitaţi de subofiţer pentru a-şi trafica influenţa, transmite Realitatea.net.

Denuţul a fost făcut chiar de persoana care dorea transferul, în luna februarie. Luna trecută, pe numele aceluiași subofițer a mai apărut un denunț similar. Celui de-al doilea denunţător subofiţerul MApN i-a cerut 10.000 de lei, pentru a-şi folosi influenţa în vederea aprobării raportului de transfer la o altă unitate de poliţie din ţară. Anchetatorii au pus în mişcare acţiunea penală faţă de subofiţer în 16 iunie, pentru trafic de influenţă.

„Totodată, la aceeaşi dată s-a început urmărirea penală şi faţă de C.Ş., subofiţer la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dolj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de favorizare a făptuitorului, constând în aceea că a prezentat primului denunţător pe Ş.V.


(subofiţerul MApN- n.r.) ca fiind o persoană cu relaţii la nivelul conducerii instituţiei şi care ar putea să îi faciliteze transferul”, precizeză procurorii DGA Bucureşti.

Subofiţerul MApN a fost reţinut pentru 24 de ore, el urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

1 COMENTARIU

  1. eeee….astept si arestari la Sectia 3 Politie Timis, e acolo baiatul unui sekurist care face legea pe drumul de Utvin, ia spaga la greu ! ALOOOO DGA !!!!! Are un Audi A3, smecher nevoie mare, trebe sa ii dai ceva ca sa te lase in pace

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.