Țărăniștii se bat cap în cap din cauza alianței cu PSD. Cum...

Țărăniștii se bat cap în cap din cauza alianței cu PSD. Cum se contrazic Valentin Moldovan și Ciprian Mihok

2
DISTRIBUIȚI

mihokHaos la PNŢCD Timiş. Şeful PNŢCD Timişoara Ciprian Mihok a ieşit astăzi în faţa presei pentru a comenta despre alianţa UPT, PSD, PP-DD din CLT şi CJT. „Este un un aşa-zis protocol, o întinare a moralităţii PNŢCD. Aflând consternaţi de acestă trădare am decis convocarea unei şedinţe extraordinare a biroului de conducere a PNŢCD pentru vineri dimineaţă, şedinţă la care au fost convocaţi cei doi consilieri, Boncea Flavius şi Bogdan Herzog, convocare care urmează să fie afişată şi de executorul judecătoresc la care am apelat. Urmează să îi convocăm pentru a îi judecam pentru a le judeca abaterile şi pentru a judeca propunerea mea de excludere a celor din din PNŢCD. (…) Din punctul meu de vedere, urmăresc în primul rând o recuperare a moralităţii, o intransigenţă pentru că am crescut ca şi anti-comunist. La Timişoara s-a semnat punctul 8 în ceea ce priveşte deconspirarea atrocităţilor comise de comunişti. La Timişoara au rămas schilodiţi oameni care au luptat împotriva comunismului.


Nu voi accepta să negociez niciodată principii”,a spus Mihok.

Corado Toader, fost consilier local al PNŢCD a plusat cu un atac la adresa lui Gheorghe Ciuhandu, mişcare care l-ar fi făcut mândru pe şeful PNL Timiş, Nicolae Robu. „Vin şi îi spun lui Gheorghe Ciuhandu să îi fie ruşine de trei ori pentru gestul de a vinde partidul. Doresc să fie exlus din PNŢCD pentru că a vândut partidul – acesta este cel de-al doilea gest de pulverizare a partidului”. În vreme ce, din conferința de presă, Toader și Mihok au anunțat Apocalipsa, problema e tratată cu calm de șeful PNȚCD Timiș, Valentin Moldovan. Acesta a spus că astăzi va avea o reuniune cu Boncea și Herzog pentru a vedea exact despre ce decizii este vorba. Moldovan spune că e indecis cu privirea la gravitatea acțiunilor celor doi, spunând că așteaptă o mărturisire și recunoașterea faptului că cei doi fac parte din actuala conducere.

Nu numai atât, dar Moldovan a spus că „eu negociez și cu PNL și cu PSD și încă nu am decis nimic. Voi avea o reuniune cu primarul Nicolae Robu când acesta se va întoarce din străinătate. Totodată, șeful PNȚCD Timiș spune că va avea o discuție și cu Adrian Orza, care nu a aderat la alianța făcută de Boncea și Herzog. Cel mai probabil lucrurile vor fi tranșate la finele acestei săptămâni”. Ca o concluzie, Moldovan a spus că „domnul Ciuhandu nu a avut cum să vândă ceva, e un simplu membru de partid, iar despre cererea domnul Toader, „și el este un simplu membru, iar părerile lui sunt ale lui”.

2 COMENTARII

  1. Acest Vali Moldovan este un jeg fara principii si cu siguranta va bate palma cu PSD, pentru a ajunge la ciolan deoarece este plin de datorii si trebuie sa ajunga la ciolan

  2. Acest Vali Moldovan este un jeg fara principii si cu siguranta va bate palma cu PSD, pentru a ajunge la ciolan deoarece este plin de datorii si trebuie sa ajunga la ciolan.Punem pariu ca vineri bate palma cu PSD-ul???vedeti vineri

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.