Temerarul Vasile Stoica și-a început AVENTURA în scaun cu rotile prin Europa....

Temerarul Vasile Stoica și-a început AVENTURA în scaun cu rotile prin Europa. Câte țări va străbate în trei luni FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-954527570">

vasile stoica

Vasile Stoica, bărbatul de Cartea Recordurilor aflat în scaun cu rotile, a plecat, din nou, la drum, în urmă cu două zile. Lugojeanul vrea să realizeze un nou turneu în jurul Europei, de aproximativ 12.000 de kilometri, în care să atingă cel mai sudic punct al continentului, insula Gavdos, în Grecia, la 20 de kilometri sud de Creta.

Mai mulți pasionați de sport, membrii Alergotura, bicicliști și șoferi l-au însoțit pe Vasile Stoica la plecarea sa în turneu, vineri, din localitatea Bencecu de Sus, din comuna Pișchia, până în localitatea Dumbrăvița, adică aproximativ 20 de kilometri. De asemenea, ieri dimineață, mai multe persoane au alergat alături de Vasile din fața Primăriei Dumbrăvița prin Timișoara, în drumul său spre Lugoj și apoi spre Serbia.

Vasile Stoica intenționează să se plimbe prin Europa în scaun cu rotile timp de trei luni, pe următorul traseu: România (comuna Pișchia), Serbia, Macedonia, Grecia, Italia, Franța, Spania, Portugalia, Spania, Franța, Marea Britanie, Olanda, Germania, Polonia, Slovacia, Ungaria, România.

Vasile Stoica a traversat America pe Route 66 de la Los Angeles la Chicago, a făcut o călătorie până la cel mai vestic punct al Europei și o alta până la cel mai nordic. De asemenea, bărbatul aflat în scaun cu rotile a realizat un turneu în jurul lumii de 36.000 de kilometri într-un an de zile și a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă distanță parcursă în 24 de ore în fotoliu rulant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.