Timișorenii, invitați la o nouă plimbare cu bicicleta în natură. Ce traseu...

Timișorenii, invitați la o nouă plimbare cu bicicleta în natură. Ce traseu dificil vor avea de parcurs

0
DISTRIBUIȚI

verde pentru biciclete

Timișorenii iubitori ai mersului pe două roți sunt așteptați, în acest sfârșit de săptămână, la cea de-a treia plimbare în natură din acest an, care se anunță a fi cea mai dificilă având în vedere urcările și coborârile de-a lungul traseului. “Verde pentru Biciclete” organizează o nouă tură ciclistă bănățeană, ce va avea loc duminică, 29 iunie.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este, ca de obicei, parcarea Timco de pe strada Circumvalaţiunii.


La ora 15.00, amatorii mersului pe două roţi vor porni pe traseul: Str. Circumvalaţiunii – Galeria 1 – Calea Lipovei – Dumbrăvița – Giarmata – Pișchia – Lac Pișchia – Murani –  Pișchia – Giarmata – Dumbrăvița – Timișoara. Lungimea traseului este de aproximativ 37 km, durata de parcurgere fiind de 4 – 5 ore. În timpul turei se vor face popasuri de regrupare, precum şi pentru realimentare cu apă şi mâncare.

Voluntarii “Verde pentru Biciclete” recomandă participarea îndeosebi cu biciclete de tip mountain-bike, echipate corespunzător și purtarea căștii de protecție și/sau a vestei reflectorizante. Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul. “Această tură este una cu dificultate ridicată, astfel încât participanții trebuie să aibă o pregătire fizică bună”, transmit organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.