Timişorenii sunt invitaţi la o nouă ediţie a festivalului Sziget. Vezi ce...

Timişorenii sunt invitaţi la o nouă ediţie a festivalului Sziget. Vezi ce staruri internaţionale vin la ediţia din acest an VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

sziget

Ediţia din acest an a festivalului Sziget, manifestare ce atrage în fiecare an numeroşi spectatori din Timişoara, având în vedere că se desfăşoară în Insula Libertăţii din Budapesta, va avea parte de o serie de vedete ale muzicii internaţionale.

Sziget e locul ideal, vara aceasta, pentru cei care sunt în căutarea combinației perfecte de distracție și vacanță. Căci Sziget este mai mult decât un festival muzical, insula fiind o experiență în sine, cu multe de oferit: activități și programe non-stop, muzică din toate genurile și pentru toate gusturile, într-un oraș care merită pe deplin explorat, Budapesta. Printre numele confirmate pentru ediţia din acest an – care va avea loc în perioada 11 – 18 august – se numără Madness (unul dintre cele mai importante nume din ska, înființată în 1976 în Londra), The Bloody Beetroots,  Kelis (pop icon-ul american cu şase albume și 31 de single-uri la activ),  Leningrad, Band of Skulls,  Triggerfinger (cea mai tare trupă rock din Antwerp), INVSN sau Black Sun Empire.

După ani de așteptare, una dintre cele mai populare trupe americane de pop-punk, Blink-182, își face apariția, anul acesta, pe scena de la Sziget Festival. În peste 20 de ani de carieră, trio-ul californian a vândut milioane de albume și are o sumedenie de fani în toată lumea. După o scurtă pauză, trupa este din nou în turneu, mai rock ca niciodată.

De cinci ori câștigător al premiilor Grammy, Cee Lo Green este una dintre cele mai carismatice prezențe masculine a ultimei perioade, un compozitor cu o voce unică, un producător creativ și star de cinema.


Superputerile sale provin din capacitatea de a  combina hip-hop-ul cu elemente soul, rezultatul fiind un r&b modern și sexy. Compozițiile sale s-au aflat pe cele mai înalte poziții în topuri asigurându-i un „fanbase” solid.

Jimmy Eat World și-au început cariera în Mesa, Arizona și au devenit rapid populari datorită pieselor rock foarte „catchy”. Cel mai de succes album, „Bleed” American, a fost lansat în 2001 și a conținut multe hit-uri, dintre care „The Middle” este probabil cel mai cunoscut. Benjamin Griffey, aka Casper este un rapper foarte talentat, cântăreț și textier foarte popular în Germania și nu numai. Secretul stă probabil în diversitatea stilului său. Nu prea îi pasă de limite și își amestecă influențele  după bunul său plac. Se pot regăsi, la concertele sale, elemente de hip-hop old school, rock, combinate cu versuri critice și bine gândite. Fedde le Grand va reprezenta scena muzicii electronice olandeze la Sziget.

Printre celelalte nume anunţate pentru ediţia din acest an a festivalului se numără Outkast, Manic Street Preachers, The 1975,  Queens of the Stone Age, The Prodigy, Macklemore, Imagine Dragons, Bastille, Skrillex, Placebo, Lily Alen, The Kooks, Calvin Harris, Deadmau5, Anti-Flag, Ska-P, Bombay Bicycle Club, Crystal Fighters,  Girls in Hawaii, Wild Beasts , La Roux  Bonobo, Palma Violets,  Kavinsky, Fink,  Jagwar Ma, Placebo, Bastille, Imagine Dragons, Jake Bugg, Stromae, Die Fantastischen Vier, London Grammar, Tom Odell, Klaxons, Michael Kiwanuka, Laidback Luke, Darkside, Bonobo sau The Big Pink.

Biletele pentru acest eveniment costă în avans 50 de euro pe zi, 199 de euro pentru cinci zile (fără campare) sau 229 euro pentru toate cele şapte zile (cu campare inclusă) şi se pot cumpăra de pe site-ul oficial al manifestării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.