Tito Paris, pentru prima oară în România, la festivalul Plai. Cât costă...

Tito Paris, pentru prima oară în România, la festivalul Plai. Cât costă un bilet la eveniment VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Foto Oficial TITO PARIS1 [1024x768]

Primul nume anunţat pentru ediţia din acest an a festivalului Plai, care va avea loc în perioada 12 – 14 septembrie la Muzeul Satului Bănăţean, este Tito Paris. „PLAI este un spaţiu la sat, dar în oraşul în care cultura urbană şi folclorul se intersectează şi se completează. Câţiva kilometri de iarba verde, printre căsuţe ţărăneşti, o echipă de voluntari, 3 zile, un spaţiu deschis pentru visat şi creat, care se întinde până unde te duc picioarele şi unde găseşti ce îţi propui să cauţi. Un loc în care te simţi familiar de când ai intrat, dar pe care continui să-l descoperi de fiecare dată, ritmuri de „world music”  şi un traseu propriu printre sute de ateliere şi mii de vizitatori.” – spune Andreea Iager-Tako, unul dintre co-fondatorii PLAI Festival .În premieră în România, primul artist pe ale cărui ritmuri vom călători spre Capul Verde este Tito Paris.


Unul dintre cei mai importanți promotori ai muzicii cabo-verdiene, Tito Paris și-a câștigat celebritatea în urma muncii lui de compozitor, scriind, printre alții, pentru Bana și Cesaria Evora.

Cu o carieră ce se întinde peste 30 de ani, cu nu mai puțin de șapte albume lansate până în prezent și un viitor album ce va fi lansat înainte de festivalul PLAI, Tito Paris este, fără îndoială, unul dintre exponenții principali ai scenei de “world-music”. Biletele de tip abonament pentru festivalul Plai din acest an costă până la 1 septembrie 90 de lei. După această dată, preţul abonamentului va costa 110 lei. Abonamentele sunt disponibile în reţeaua Eventim (online sau la magazinele Orange, Vodafone, Germanos şi reteaua librariilor Cărtureşti). Abonamentele cu acces în CAMPING au același preț dar sunt limitate la 100 de locuri. Pe lângă abonamentul pre-sale, în reţeaua Librariile Cărtureşti se găseşte şi un pachet ce conţine un abonament PLAI 2014 şi un tricou în ediţie specială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.