Titu Bojin: „Degeaba se dau de ceasul morţii cei de la PNL, că...

Titu Bojin: „Degeaba se dau de ceasul morţii cei de la PNL, că nu eu i-am scos de la guvernare, au plecat singuri”. Pe ce subiecte vrea o discuţie urgentă cu primarul Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

bojin01_resize

Președintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a oferit detalii despre schimbările de la conducerea CJT. Dacă în ceea ce priveşte Primăria Timişoara Bojin aprobă rămânerea lui Dan Diaconu ca viceprimar, despre instituţia pe care o conduce acesta spune că „noi la CJT am rămas la conducere şi am reuşit să păstrăm conducerea aşa cum a fost ea din 2012. Degeaba se dau de ceasul morţii şi PNL şi Marian Vasile că nu eu i-am scos de la guvernare, ei au plecat singuri, i-a scos preşedintele lor domnul Antonescu”.

După ce a clarificat că nu este supărat pe nimeni, Bojin a spus că îl aşteaptă şi pe şeful PNL Timiş la discuţii. „Modul domnului Robu de a discuta, şi sper să se fi încheiat modul ăsta, pentu că eu îmi doresc o colaborare clară cu toţi primarii din judeţ, inclusiv cu domnul Robu, care are mult mai multe proiecte şi activităţi decât alţii, deci în contextul ăsta pot să fie normale şi relaţiile.


(..) Sper că putem discuta azi sau mâine, dar probabil că vom discuta după 25. Sunt subiecte dincolo de politică şi de majorităţi, importante şi care ard. Am preluat ieri conducerea consiliului de conducere al Ageţiei de Dezvoltare Regională, am fost ieri la Reşiţa. Se discută viitorul ciclu financiar, 2014 -2020. Cred că trebuie să uităm de discuţiile în contradictoriu dacă vrem să ţinem cu Timişul nu numai la ADR, ci şi de la nivel guvernametal, şi putem contribui la ce se întâmplă în Timiş şi în Timişoara. Va trebuie să discutăm rapid ce înseamnă susţinerea judeţului Timiş şi a primăriei Timişoara pentru sportul timişorean, nu numai pentru fotbal”, a spus Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.