Tragedie la marginea Timișoarei: o femeie care mergea pe bicicletă a murit...

Tragedie la marginea Timișoarei: o femeie care mergea pe bicicletă a murit sub roțile unui camion. Cum s-a petrecut accidentul

5
DISTRIBUIȚI

accident sag 1

O femeie din Giroc, în vârstă de 58 de ani, a murit în această după-amiază sub roțile unui camion.


Tragedia s-a petrecut pe strada Trandafirilor din comuna Giroc. Femeiela se afla pe bicicletă și atât ea, cât și camionul care a ucis-o se îndreptau în aceeași direcție. La un moment dat, femeia aflată pe bicicletă s-a dezechilibrat și a intrat sub roțile autovehiculului. În urma impactului, capul femeii a fost zdrobit, iar aceasta a murit pe loc.

„Atât biciclista, cât și soferul camionului se deplasau pe strada Trandafirilor din comuna Giroc, pe același sens de mers. În momentul în care au ajuns în dreptul unui indicator de ocolire, persoana care se afla pe bicicletă s-a dezechilibrat și a intrat sub roțile din spate ale camionului. În urma accidentului, victima în vârstă de 58 de ani a decedat” a declarat Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Soferului în vârstă de 65 de ani i se va întocmi dosar penal pentru ucidere din culpa, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

5 COMENTARII

  1. legi de nimic ….. si soferului i se intocmeste dosar penal , normal ca asa au fost facute legile astea, cu ochii inchisi si fara pic de minte. Legile din tara asta sunt cu susul in jos. AAA si inca un of am : politistul care ieri a luat mita sa inchida ochii o nedreptate, ii doresc sa foloseasca acei bani pentru a-si plati tratamentele si medicamentele de care va avea nevoie … sper

  2. sant foarte neatenti soferi astia de Tir mai ales pe ruta Giarmata pana la sensul girator de la Dunca este terooare cu astia cum circula ar trebui sa se faca o pista de bicicleta mai ales ca de la giarmata la sensul girator de la Dunca se face legatura intre autostrada si centura ar fi bine pentru noi care circulam cu bicicletele catre oras

  3. @alin-si mai neatentii sunt si teribilii biciclisti ,care au impresia ca toata soseaua le apartine!!!cei mai multi au impresia ca sunt mai presus de orice regula !care piste de biciclete cand tot ghiolbanul pe doua roti trece pe unde-l taie capul!are prioritate intotdeauna si este totdeauna o „victima ” ,nemultumita a compotamentului soferilor.Pacat de sofer.

  4. Nu dati vina p soferi…invatati sa mergeti pe biciclete si mai ales semnele de circulatie dar si semnalizarea schimbarii directiei de deplasare.

  5. O cretina de Mitza biciclista care se plimba printre camioane ca prin parc…manivela nu are nici o vina in cazul asta si nu va patii nimic…vaca are toata vina si mai mult ca sigur era si beata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.