TRAGEDIE pe o șosea din vestul țării. Trei MORȚI și un rănit,...

TRAGEDIE pe o șosea din vestul țării. Trei MORȚI și un rănit, scoși cu greu, dintre fiarele contorsionate, de echipajele de descarcerare UPDATE Cum s-a produs accidentul

0
DISTRIBUIȚI

accident parta 13 smurd

Tragedie pe o șosea din vestul țării. Trei oameni și-au pierdut viața, iar o a patra persoană a fost grav rănită, în urma impactului dintre două automobile. Incidentul s-a petrecut pe DN 7, șoseaua care leagă Aradul  de Deva, astăzi, în jurul orei 12. Impactul a fost atât de puternic, încât cele două mașini s-au făcut praf, iar echipajele de descarcerare au reușit cu greu să scoată victimele dintre fiarele contorsionate.

„Accidentul s-a produs, în zona localităţii Conop, judeţul Arad, (km 487 + 200), în acesta fiind implicate două autoturisme. În urma accidentului, două persoane au fost încarcerate, pentru scoaterea lor dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor deplasându-se la faţa locului echipajul de descarcerare şi echipajul SMURD de la Garda de Intervenţie Bârzava. În urma accidentului, au decedat trei persoane, o a patra persoană, grav rănită, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru a primi îngrijiri medicale”, a declarat cpt.


George Pleşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Deocamdată nu se cunosc cauzele producerii accidentului, urmând ca acestea să fie stabilite de poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad, care s-au deplasat la fața locului.

UPDATE Conform polițiștilor de la rutieră, cele trei persoane decedate se aflau într-un autoturism Skoda. Șoferul mașinii Skoda a pierdut controlul, din cauza carosabilului umed, asupra direcției și a pătruns pe contrasens unde s-a izbit frontal de un alt autoturism. Cele trei persoane decedate în accidentul de la Conop sunt, toate, din localitatea Vladimirescu. „Este vorba despre soții Tomodan și ginerele acestora Cornel Bonțău, în vârstă de 31 de ani. Toți trei se aflau în autoturismul Skoda Fabia. Din informațiile, șoferul Skodei, Cornel Bonțău, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de autoturismul Peugeot, condus de un alt bărbat. Șoferul mașinii Peugeot a fost transportat la Spitalul Clinic Județean în stare foarte gravă”, relatează Radio Reșița Cei trei nu au mai avut nici o șansă de a fi salvați. La momentul în care echipajele de salvare au ajuns la fața locului aceștia erau deja decedați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.