Elevii a trei clase din Lugoj vor învăța, din toamnă, într-un beci....

Elevii a trei clase din Lugoj vor învăța, din toamnă, într-un beci. Vezi cum arată spațiul insalubru de la subsolul școlii FOTO

1
DISTRIBUIȚI

received_m_mid_1403769799479_f669a4a3090ad4f833_1

Trei clase de la liceul „Aurel Vlaicu” din Lugoj vor învăța din toamnă în beciul școlii. Dacă oficial conducerea școlii susține că subsolul a fost pregătit și este perfect funcțional pentru a se desfășura ore, imaginile obținute de jurnaliștii de la publicația lugojeanul.ro arată altceva. După ce primăria din Lugoj le-a pus în vedere că din toamnă se mută pe strada Cernei, o clădire în care, pentru numărul de elevi ai școlii, nu există suficient spațiu pentru buna desfășurare a orelor de clasă, profesorii unității de învățământ sunt revoltați, mai ales că trei dintre ei au aflat că își vor ține orele în demisolul clădirii, care este practic un beci folosit pentru depozitarea de materiale de construcții sau mobilier. „Da, este adevărat, avem acolo un demisol și acolo sunt trei săli, este amenajat și sunt trei săli de clasă.


S-au mai ținut ore acolo și înainte de a ne muta noi pe Mocioni”, a declarat pentru sursa citată directorul Marcel Drăgan. Între timp, profesorii se pregătesc să îi scrie edilului șef o notă de protest pentru întreaga situație, spun ei, inadmisibilă în care se desfășoară orele de curs și pentru ceea ce se va întâmpla de la toamnă încolo. 

În schimb, imaginile arată altceva. Spațiul nu este deloc amenajat, ci, din contră, este insalubru, întunecat și insuficient pentru trei săli de clasă. „Săptămâna viitoare avem consiliu de administrație la școală și vom rezolva problemele expuse pe loc. Clasele care nu au loc vor merge la Braniște, dar și elevii care vor studia la demisol, dacă va fi până la urmă cazul să învețe acolo, vor avea condiții bune de studiat”, a declarat primarul orașului, Francis Boldea, pentru lugojeanul.ro

Sursa foto: www.lugojeanul.ro

1 COMENTARIU

  1. Sunt curios daca primarul si-ar lasa copiii sa invete in beci… Tara bananiera, ce mai. Politicienii sunt putred de bogati, dar n-avem scoli, n-avem spitale etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.