Un contrabandist amator a fost prins de polițiștii de frontieră bănățeni cu...

Un contrabandist amator a fost prins de polițiștii de frontieră bănățeni cu zeci de cartușe de țigări. Cum transporta țigaretele

1
DISTRIBUIȚI

contrabanda tigari oravita (2)

Un bănățean a încercat să treacă granița dintre Serbia și România cu sute de pachete de țigări, dar și cu câteva pachete de tutun, fără a încerca prea mult să ascundă ce transporta.

Pe raza localităţii Oraviţa a fost oprit regulamentar în trafic, pentru un control de rutină care viza chiar contrabanda cu țigări, de către poliţiştii de frontieră, un autoturism condus de Gheorghe F., în vârstă de 47 ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, au fost descoperite trei sacoşe care conţineau cantitatea de 232 pachete ţigări diferite mărci, inscripţionate „For Duty Free Sale Only” şi 5 cutii cilindrice care conţineau fiecare 80 grame de tutun.


Sacoșele cu marfa de contrabandă se aflau pe podeaua automobilului, între scaunul șoferului și bancheta din spate.

Poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Caraş-Severin au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări (în valoare aproximativă de 2.900 lei) a fost ridicată în vederea confiscării.

contrabanda tigari oravita (1)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.