Un elev ambițios: a dorit să dea Evaluarea Națională cu orice preț,...

Un elev ambițios: a dorit să dea Evaluarea Națională cu orice preț, chiar dacă de abia a putut să scrie. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

andrei matraguna

Andrei Mătrăgună, un elev premiant care a terminat clasa a VIII-a la Colegiul Național “C. D. Loga”, a ținut cu tot dinadinsul să susțină proba scrisă la Matematică, chiar dacă de-abia a putut să scrie.


Și asta pentru că băiatul a avut parte de un incident luni seara, a căzut și s-a tăiat la mâna dreaptă într-un fier.

Cu mâna bandajată, Andrei a susținut, astăzi, ultima probă a Evaluării Naționale. Totuși, acesta a solicitat o prelungire a timpului de lucru cu o oră, astfel că băiatul a avut la dispoziție trei ore să rezolve subiectele primite, și nu două. Andrei Mătrăgună a ținut să precizeze că și-a dorit neapărat să susțină proba scrisă la Matematică pentru că s-a pregătit mult și este ferm convins că o să ia nota zece.

“Luni seara am alergat după ceva, am căzut și m-am tăiat într-un fier. Am rezolvat toate subiectele, am putut să scriu, dar mai încet, tocmai de aceea am și solicitat prelungirea timpului de lucru. Am terminat de rezolvat subiectele în două ore și un sfert, subiectele au fost de nivel mediu și cred că o să iau 10”, a spus Andrei cu zâmbetul pe buze la ieșirea din sala de examen.

Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, ne-a declarat că nu a fost semnalat niciun incident la proba scrisă la Matematică în județul nostru. Din cei peste 4.800 elevi înscriși, 93 au absentat de la ultima probă a Evaluării Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.