Un nou disc made in Timişoara: Marion Krautner a lansat albumul „Murmur”...

Un nou disc made in Timişoara: Marion Krautner a lansat albumul „Murmur” GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1941564978">

concert (3) [1024x768]

Melomanii timişoreni au avut parte de o seară agreabilă cu ocazia lansării albumului Murmur, al solistei Marion Kräutner, evenimentul desfăşurat în curtea Casei Artelor adunând laolaltă un public numeros.

„Albumul «Murmur» s-a născut din dorința de a nu uita. Majoritatea pieselor de pe album sunt piese vechi, pe care obișnuiam să le cant oamenilor apropiați mie. Am hotărât să le fac publice în urma încurajărilor primite de la ei. Albumul poate fi perceput ca fiind unul romantic – și da, trebuie să recunosc că sunt multe sentimente in el – dar pentru mine acest album e în primul rând unul terapeutic: cântând piesele am reușit să dau formă și sens unor lucruri pe care le simțeam, dar pe care nu știam cum să le exprim. Sper că și pe alți oameni sa îi ajute piesele mele și să le aducă aminte… orice vor ei sa își aducă aminte“, ne-a declarat Marion Kräutner.

Albumul a fost produs și înregistrat la Tape6 Recording Studio, în Timișoara, de catre Sebastian Bayer. Alături de ea, la concertul de lansare au mai cântat Mihai Pascu – chitară, Dani Biru – clape, Victor Miclăuş – bass şi Florin Crâncu – tobe. Una din piesele incluse pe acest album, „Green Goes With Blue”, a fost inclusă şi pe recent lansata compilaţie „Made in TM”, care cuprinde 31 de melodii produse de artişti timişoreni.

1 COMENTARIU

  1. Minunate melodiile. Le gasesc intr-adevar romantice, suave si delicate precum aminrtirile, amintiri pe care nu vreau sa le uit.
    Felicitari, Marion!!!! Ai o voce minunata! Success mai departe si sper sa nu te opresti „aici”, ma voi bucura ca in viitor sa ascult noile tale creatii muzicale. Ileana (Camelia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.