Un șef de Poliție a furat ceasul de la mâna unui anchetat....

Un șef de Poliție a furat ceasul de la mâna unui anchetat. Vezi care a fost ghinionul ofițerului

1
DISTRIBUIȚI

dna 2

Ofițerul de poliție Șovar Alexandru Adrian este urmărit penal, sub control judiciar, pentru luare de mită, dare de mită, dar și pentru furt calificat.

Conform Direcției Naționale Anticorupție, inculpatul Şovar Alexandru-Adrian, şef al Poliţiei Oraşului Pantelimon, județul Ilfov, a primit, în luna iulie 2013, suma de 600 de dolari USD de la o persoană care era cercetată penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice, sub influenţa băuturilor alcoolice.


Banii au fost primiţi pentru ca, din prisma atribuţiilor de şef al Poliţiei Oraşului Pantelimon, să ajute persoana respectivă să obţină o soluţie favorabilă în acel dosar penal.

Ulterior, în aceeaşi lună, inculpatul Şovar Alexandru-Adrian, în sediul Poliţiei oraşului Pantelimon, jud. Ilfov, i-a dat 300 de dolari USD, unui subofiţer de poliţie aflat în subordinea sa, astfel încât să o ajute pe persoana menţionată în dosarul penal în care era cercetată pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Înregistrările ambientale folosite de anchetatori pentru dosasrul de corupție au relevat și o altă infracțiune. „La data de 14 mai 2014, Şovar Alexandru-Adrian, în timpul unui dialog înregistrat ambiental în cauză, a luat ceasul de mână deţinut de denunţător şi a refuzat să-l restituie”, spune comunicatul DNA.

1 COMENTARIU

  1. Seful acestei sectii de politie impreuna cu agentul Manea Gabriel favorizeaza infractiunile facute de Pompiliu Creiveanu privind regimul armelor depozitate cu intentie de compromitere si denunt a proprietarului.
    Sunat la 112 pe 30 -04 2014 , s-a deplasat echipajul a luat armele si nu a intocmit nici un proces verbal ,musamalizand cazul.
    Acelasi echipaj s-a deplasat mereu la solicitarile de abuz sau amenintare , violare de domiciliu ,ori taiere gardului dintre proprietati cu rea intentie de distrugere,iar la indicatiile primite de sef, urmarea a fost a celui agresat de fapt. Probabil ca vor mai veni si alte amenzi , deoarece Creiveanu Pompiliu se afiseaza mereu cu relatii peste tot la politie si m-a amenintat ca-mi da amenzi penale si-mi mananca ficatii ,el nefiind politist,amenzile au inceput sa soseasca . Am filemele facute de mine cu telefonul si realitatea se constata si este alta.
    Seful Politiei Pantelimon nu a luat nici o masura pentru sesizarile depuse,fapt ce am trimis peste tot , inclusiv la ministerul justitiei sau de interne. Forurile superioare ale politiei au ramas pasive , fapt ce deminstreaza ca sunt mana in mana cu Creiveanu Pompiliu care aplica doar metode de hartuire, amenintare, abuz de orice fel,inclusiv social, psihologic.
    Trebuie luate masuri dar de cine?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.