Un tânăr care transporta mai multe kilograme de ciocolată fără acte de...

Un tânăr care transporta mai multe kilograme de ciocolată fără acte de proveniență, prins de polițiști. Cum a fost depistat

1
DISTRIBUIȚI

ciocolata precisionnutrition_com

Un tânăr de 29 de ani care transporta cu un autoturism peste 4.000 de produse de ciocolată, fără a deține documente de proveniență, a făcut o greșeală care i-a adus două amenzi în valoare totală de 5.340 de lei.

Vineri, în jurul orei 11.45, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit un autoturism care rula cu o viteză de 73 km/h pe DN 6, în localitatea Biled, fiind înregistrat cu aparatul radar.


Procedând la controlul autovehiculului, poliţiştii au constatat că şoferul, un tânăr de 29 de ani, din Timişoara, transporta mai multe produse achiziţionate din Ungaria, fără a deţine documente de provenienţă.

La faţa locului au fost solicitaţi poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, care, efectuând inventarierea, au stabilit că în interiorul autoturismului se aflau peste 4.000 de produse din ciocolată, 72 doze de băutură energizantă şi 15 bucăţi de vopsea pentru păr.

Poliţiştii de investigare a fraudelor au procedat la sancţionarea contravenţională a bărbatului, cu amendă în valoare de 5.000 de lei şi ridicarea în vederea confiscării a mărfii în valoare de 3.500 de euro. Totodată, poliţiştii rutieri i-au aplicat bărbatului o sancţiune contravenţională pentru depăşirea limitei legale de viteză în localitate, în valoare de 340 de lei.

FOTO: precisionnutrition.com

1 COMENTARIU

  1. Bota tu fara sa vrei te ai exprimat bine ca tinarul a facut o mare gresala si anume nu le a dat cu ciocolata pe la bot…….. la politisti de la RURALA sau lRUTIERA de unde ori fiind ca nu e nici o diferenta. Pe drumul ala trec multi cotizanti la politie mai ales in curba dintre BILED si SINICOLAU , Dar DGA intimplator doar nu are asemenea informatii. Adevarat ca aici la TIMIS au si MULTE REZULTATE…………………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.