Un tânăr a fost prins în FLAGRANT de polițiști când încerca să...

Un tânăr a fost prins în FLAGRANT de polițiști când încerca să dea o spargere. Ce riscă acesta

0
DISTRIBUIȚI

hot

Poliţiştii din Dumbrăvița au depistat, în flagrant, un tânăr de 22 de ani, în timp ce încerca să sustragă dintr-un imobil în construcţie mai multe cabluri de la instalaţia electrică. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Rurale Timişoara – Post de Poliţie Dumbrăviţa au fost sesizaţi despre faptul că într-un
imobil aflat în construcţie, situat pe raza localităţii menţionate anterior, se află o persoană necunoscută, despre care există suspiciuni că ar încerca să sustragă bunuri. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar în interiorul imobilului au depistat, în flagrant, un bărbat în vârstă de 22 de ani, din comuna Ghiroda, în timp ce încerca să sustragă mai multe cabluri de la instalaţia electrică. În fapt, tânărul ar fi pătruns în imobil, prin forţarea uşii de acces, iar din interior ar fi smuls mai multe cabluri de la instalaţia electrică cu intenţia de a le sustrage.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de furt calificat, fiind, totodată, reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul I.P.J.


Timiş. În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.