Valentin Moldovan rămâne președintele PNȚCD Timiș. Cine l-a ajutat

Valentin Moldovan rămâne președintele PNȚCD Timiș. Cine l-a ajutat

0
DISTRIBUIȚI

valentin moldovan la emisiune 7În cadrul reuniunii Biroului Judeţean al PNŢCD Timiş, care a avut loc ieri, soarta preşedintelui Valentin Moldovan a fost tranşată. După ce săptămâna trecută preşedintele PNŢCD Timişoara Ciprian Mihok a convocat o reuniune a biroului, în urma căreia opt din cei 15 membri au demisionat, Moldovan a rămas teoretic fără funcția de preşedinte al filialei Timiş.


Moldovan a anunţat că a primit din partea preşedintelui partidului la nivel naţional, Aurelian Pavelescu, o decizie prin care a fost informat că va fi nu numai lider al filialei judeţene, dar şi al celei municipale, prin împuternicire. Legat de reuniunea de ieri, Moldovan ne-a declarat că „am constatat prezența a opt dintre membri și unul, primarul de la Mănăștiur, a fost sunat și a confirmat, prin telefon, susținerea mea”.

Practic, Moldovan a rămas în funcție mulțumită lui Mirel Lazăr, care și-a retras demisia. Șeful PNȚCD Timiș spune că se bucură că cei care au complotat împotriva lui nu au avut succes și susține că mulți din membrii biroului județean nu au dorit să demisioneze, dar au fost convinși de cei care l-au vrut schimbat. Tot ieri, Moldovan a propus cinci membri noi care au fost validați în Biroul Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.