Vești noi despre pasajul Michelangelo. Pe ce bulevard important se reia traficul...

Vești noi despre pasajul Michelangelo. Pe ce bulevard important se reia traficul în curând

0
DISTRIBUIȚI

INAUGURARE MIKELANGELO14_resize

Deschiderea traficului pe podul Michelagelo a fost un moment mult aşteptat atât de şoferii din Timişoara, cât şi de primarul Nicolae Robu.

Reluarea circulaţiei pe axa sud – nord, care a avut loc sâmbătă, a fost un prilej numai bun ca edilul-șef să declare că „sunt foarte bucuros şi sunt convins că toţi timişorenii vor fi foarte bucuroşi că deschidem circulaţia pe noua amenajare, şi o deschidem definitiv.


Am ţinut să facem lucrarea aşa cum se cuvine şi apoi să deschidem circulaţia, pentru a nu-i mai şicana pe oameni ba cu interdicţie de accesare a zonei, ba cu posibilitatea de a circula. Am fi putut să dăm drumul la trafic înainte de alegeri, atunci când am terminat turnarea stratului de asfalt de bază, dar am considerat că este mai raţional să amânăm deschiderea pentru momentul în care amenajarea va fi completă pe axa sud – nord. Sunt foarte bucuros, pentru că acestă lucrare a fost extrem de grea. În toată zona acesta  au fost săpături la foarte mare adâncime, pentru că aici se intersectează magistralele de utilităţi ale oraşului, nu simple reţele, ci magistrale”.

Ei bine, la debutul acestei săptămâni edilul a oferit o nouă informaţie legată de stadiul lucrărilor de la pasajul Michelagelo. Mai exact, în circa patru săptămîni Nicolae Robu promite că se va deschide traficul şi pe Bulevardul Corneliu Coposu, care leagă șantierul de strada Pestalozzi, urmând ca lucrările să se desfăşoare doar în subteran, pentru finalizarea subpasajului. Termenul de finalizare a lucrării este de 29 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.