Vrei să studiezi ”afară”? Unde și când poți afla cele mai tari...

Vrei să studiezi ”afară”? Unde și când poți afla cele mai tari ponturi de la specialiști în domeniu

0
DISTRIBUIȚI

timisoara_foto

Caravana LSRS ( Liga Studenților Români din Străinătate) sosește în Timișoara în data de 18 iunie 2014. Voluntari, membri și colaboratori LSRS, în calitate de moderatori, vin să se întâlnească cu tinerii interesaţi de studiile în străinătate și să le povestească din propriile lor experiențe de viață peste hotare. Seminarul va avea loc miercuri, 18 iunie 2014, ora 13.00, în sala Multimedia a Liceului „Grigore Moisil” din oraș.

”Participanții pot afla mai multe detalii despre procesul de aplicare la universități din străinătate, despre sistemul de învățământ, precum și despre costuri și posibilități de finanțare pentru studenții străini aflați la studii în străinătate, în țări precum Danemarca și nu în ultimul rând despre programul de Mentorat al LSRS”, transmit organizatorii.

Ce e Caravana LSRS?

Caravana LSRS este unul dintre cele mai importante proiecte desfăşurate la nivel naţional de către o organizaţie neguvernamentală formată din studenți români care au plecat la studii în afara granițelor țării și care oferă ,seminarii informative și interactive gratuite celor interesaţi să plece la studii peste hotare.

Ajunsă la cea de-a șasea ediţie, Caravana va ajunge în perioada 15 mai – 20 iunie 2014 în 19 orașe oraşe: Arad, Baia Mare, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Medgidia, Petroșani, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Slobozia, Târgu Mureș, Târgu-Jiu și Timișoara.


Calendarul complet al seminariilor precum şi detaliile de înscriere sunt disponibile pe site-ul LSRS (www.lsrs.ro/carvana) și pe pagina de Facebook a Caravanei (www.facebook.com/caravana.lsrs)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.