VREMEA va fi călduroasă în majoritatea zonelor: Prognoza METEO pentru marţi şi...

VREMEA va fi călduroasă în majoritatea zonelor: Prognoza METEO pentru marţi şi miercuri

0
DISTRIBUIȚI

meteo

Marţi, vremea va fi călduroasă în majoritatea zonelor, cu maxime termice între 26 şi 34 de grade şi cu atingerea stării de caniculă izolat în Câmpia de Vest, unde temperatura va urca până la 35 de grade. Cerul va fi variabil la senin în prima parte a zilei, dar cu înnorări temporar accentuate după-amiaza în zona montană şi submontană şi în Transilvania, iar seara şi noaptea şi în regiunile estice şi sud-estice, unde local vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat grindină. Pe spaţii mici se vor semnala cantităţi de apă mai însemnate.


Temperaturile minime se vor încadra între 12 şi 22 de grade, uşor mai mici în depresiunile Carpaţilor Orientali.

BUCUREŞTI

Vremea va fi călduroasă, cu maximă termică de 32…33 de grade. Cerul va fi variabil la senin în cursul zilei, dar cu înnorări temporar accentuate noaptea când se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 17…18 grade.

MIERCURI

Vremea va fi în continuare călduroasă local în jumătatea de vest a ţării, în timp ce în restul zonelor valorile termice, în scădere uşoară, vor deveni apropiate de cele obişnuite ale datei, astfel că temperaturile maxime vor fi de la 24…25 de grade în nordul Moldovei până la 34 de grade în Câmpia Banatului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi condiţii de grindină, pe arii restrânse la munte, în Oltenia şi Muntenia şi doar cu totul izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale, temporare în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în cele estice, iar în partea de sud vor fi scurte rafale asociate instabilităţii atmosferice. Minimele termice se vor încadra între 8 şi 18 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.