Weekend de vis, cu concerte eclectice şi invitaţi de poveste. Cum s-au...

Weekend de vis, cu concerte eclectice şi invitaţi de poveste. Cum s-au distrat timișorenii GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1916184462">

capite (27) [1024x768]

Weekendul trecut a programat o aniversare de poveste La Căpiţe, unde Hostel Costel au adus în faţa publicului timişorean un line – up cât se poate de interesant, ce a inclus atât momente live, cât şi seturi ale unor DJ mişto. Seara de vineri a fost deschisă de concertul live semnat Electric Brother, un nume cunoscut pe scena autohtonă. Mai apoi, party-ul a continuat cu ritmurile propuse de francezul Guts, un nume cunoscut pe scena hip hop din Franţa – şi nu numai- de peste 25 de ani, care a reuşit să surprindă asistenţa cu un set eclectic, din care n-au lipsit influenţele jazzy, funky şi chiar disco. Producătorul francez care odinioară a colaborat printre altele şi cu celebrii Alliance Ethnik a inserat în programul său şi câteva mostre de pe următorul lui album, Hip Hop After All, programat să apară în toamna acestui an.

Clujeanul Danaga a încheiat o primă noapte de vis. Sâmbătă, distracţia a debutat cu recitalul timişorenilor de la Beat! Bang, proiectul pus la cale de DJ K-lu, Mihai Moldoveanu şi Radu Pieloiu beneficiind de aplauze prelungite. Una din cele mai interesante apariţii ale weekend-ului a fost setul germanului Renegades Of Jazz. Pe numele său adevărat David Hanke, muzicianul şi-a început setul cu piese din aria jazz şi funk şi a „urcat“ mai apoi ritmul, spre bucuria celor prezenţi, care au savurat, aşa cum se cuvine, un program bun de dănţuială ce a inclus Tito Puente – Ran Kan Kan, Aretha Franklin – Respect, Bo Saris – Shes on fire, Dusty – Revolver Theme sau Kraak& Smaack – Squeeze Me. „Sunt pentru prima oară în România. Ieri am fost la Cluj, iar astăzi am parte de un loc minunat cu un public la fel şi sper ca piesele pregătite de mine pentru acest party să fie pe placul oamenilor“, ne-a declarat germanul înaintea setului său. Finalul acestui wekend de poveste a fost asigurat de Calibro 45.

Foto: Datz Magazine

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.