Zdob şi Zdub au cântat în cel mai rock oraş al României...

Zdob şi Zdub au cântat în cel mai rock oraş al României şi le-au mulţumit celor de la Phoenix şi Cargo că există GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-323652713">

timisoreana 129 [1024x768]

Băieţii de la Zdob şi Zdub au oferit un spectacol pe cinste aseară în faţa stadionului „Dan Păltinişanu”, în cadrul Serbărilor Timişoreana, unde amatorii de hardcore moldovenesc, şi nu numai, au cântat alături de muzicieni o sumedenie de şlagăre ale acestora.

Alături de melodiile mai vechi, muzicienii au cântat şi piese de pe cel mai recent disc al trupei, „Basta Mafia”. Trupa a împlinit în luna aprilie 20 de ani de existenţă, momentul aniversar fiind marcat printr-un concert la Chişinău.

Printre momentele haioase ale recitalului lor din Timişoara s-au numărat şi cele în care solistul Roman Iagupov a urat de mai multe ori „La mulţi ani Timişoara“. Din repertoriu n-au lipsit nici „Hai dă-i bătaie, DJ Vasile/ Se-nvârteşte roata/O să fie pâine“ şi nici nişte intro-uri la piese în care spectatorii au avut parte de câteva efecte electronice din aria dubstep-ului. Una din piesele care a făcut furori a fost Mioriţa, ale cărei versuri cu „P’un picior de plai… let’s get high/Sărbătoare mare, nuntă cu alai/Vin la hora’n vale, din alte mahale/Şi pe sus şi pe jos şi pe cal călare“, au fost cântate la unison de fanii trupei.

Roman Iagupov şi colegii lui au reuşit să creeze o atmosferă incendiară, melanjul lor de influenţe tradiţionale cu hardcore fiind aplaudat la scenă deschisă de publicul numeros.„Mulţumim Timişoara, oraşul cel mai rock al României. Mulţumim Phoenix şi Cargo, că existaţi“, au fost cuvintele cu care solistul celor de la Zdob şi Zdub a beneficiat de aplauze furtunoase din partea spectatorilor.

Foto: Roxana Moraru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.