Zeci de saci cu carne stricată, aruncați pe câmp lângă Timișoara. Ce...

Zeci de saci cu carne stricată, aruncați pe câmp lângă Timișoara. Ce măsuri vor lua autoritățile FOTO

0
DISTRIBUIȚI

 

carne stricata aruncata giroc (2)

Autoritățile din Timiș sunt din nou în alertă, după ce, la Giroc, a fost descoperită o cantitate impresionantă de carne stricată aruncată pe câmp. Descoperirea, dinspre Calea Urseni, vine la două luni distanță de la o întâmplare similară, la Moșnița.

Potrivit șefului poliției Locale Giroc, Daniel Zgură, câțiva zeci de saci plini cu tacâmuri și resturi de pui, alterate, au fost descoperite de autorități, seara trecută. Carnea este pe câmp și la această oră, autoritățile locale fiind cele obligate să se ocupe de neutralizarea ei, potrivit legii, arată șeful DSV Timiș, dr. Adrian Popa. În această dimineață este așteptat primarul localității să vadă oroarea și să ia o decizie.

UPDATE Dr.


Adrian Popa, șeful DSV Timiș, spune că în cazuză se vor da amenzi în valoare de mii de lei. Momentan, a fost anunțată poliția care face cercetări. ”Poliția a deschis o anchetă și face cercetări pentru a stabili proveniența cărnii alterate. În momentul când vom afla autorul faptei, ne vom îndrepta împotriva lui și îl vom sancționa. Este vorba de o amendă de câteva mii de lei”, a declarant ședul DSV Timiș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.