Zeci de specialiști în domeniul economiei sociale din întreaga lume se întâlnesc...

Zeci de specialiști în domeniul economiei sociale din întreaga lume se întâlnesc la Universitatea de Vest. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

universitatea de vest

50 de profesori și doctoranzi în domeniul economiei sociale din întreaga lume se vor afla, în următoarele zile, în orașul de pe Bega. Specialiștii vor participa, la Universitatea de Vest din Timișoara, la cea de-a patra ediție a Școlii de Vară internațională EMES.

EMES reprezintă cea mai vizibilă organizație internațională ce activează în domeniul teoriei și practicii întreprinderii sociale. Participanții la școala de vară vor discuta mai ales despre ceea ce înseamnă antreprenoriatul social și economia socială.

“Interesul academic pentru concepte precum antreprenoriatul social, economia, inovația socială a crescut mult în ultimii zece ani în universitățile din vestul Europei.


Prin acest eveniment deschidem noi oportunități pentru mediul academic românesc, oportunități de aprofundare a subiectului și punem Timișoara pe harta mondială a cercetării în domeniul economiei sociale. Ideea unei școlii de vară internaționale EMES pentru doctoranzi în domeniul antreprenoriatului, întreprinderii și economiei sociale este să completeze și să lărgească oferta disponibilă viitorilor cercetători prin oferirea unui important cadru analitic”, spune Marilen Pirtea, rectorul Universității de  Vest din Timișoara.

Cea de-a patra ediție a Școlii de vară internațională EMES pentru doctoranzi se va desfășura la Universitatea de Vest din Timișoara, în perioada 29 iunie – 2 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.